Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kompletten felújították a Római Fürdőt BKK-ben

2007.11.05. sielok.hu

A 2007/2008-as idény kezdetére 14,5 millió eurós befektetéssel építették át a Römerbad termálfürdőt a karintiai Bad Kleinkirchheimben. Az átalakítási munkálatok 2006 őszén kezdődtek meg, és a fejlesztés során egy igazi wellness oázis jött létre.
Römerbad Projekt 2007
Bad Kleinkirchheimben járva-kelve gyakran találkozunk a hely jelmondatával: "A sípályákról a fürdőkbe". A falu közponjában, a déli kabinos felvonó, a Kaiserburgbahn tövében valóban ott gőzölőg a nyitott medence vize, partján a napozóágyakkal. A hely neve Römerbad, ami egyrészt azt sugallja, hogy itt már a rómaiak is élvezték a termálforrások vízét, másrészt pedig azt, hogy ez a wellness nem új találmány.
Az új, római stílusban épülő fürdőrészlegben egy 4000 négyzetméteren elterülő szaunarészleg, masszázsrészleg és szépségszalon épült fel. Miközben a gyerekek egy külső és egy belső élményteremben játszhatnak, a felnőttek a fürdő új, ún. "pihenőtornyában" relaxálhatnak, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a környező sípályákra.

A megújult Römerbad 2007. október 31-én nyílt meg Bad Kleinkirchheim-ben.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel NockResort csillagcsillagcsillagcsillag
Nívós, 4 csillagos szálloda közvetlenül a bad kleinkirchheimi sípályák és síiskola mellett, kb. 300 méterre a legközelebbi sífelvonótól (Maibrunnbahn). Wellness részleg 1000 m2-en medencével, szaunákkal, gőzfürdővel, pezsgőfürdővel és realxációs szobával. Gyerekbarát szolgáltatások!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Villa Huber csillagcsillagcsillagSuperior
Felújított, tradicionális Hotel a karintiai Afritz am Seeben, Gerlitzentől 8 km, Bad Kleinkirchheimtól 16 km-re. Szolgáltatásai: finn szauna, pezsgőfürdő, kávézó-bár, étterem, konferenciaterem, borospince, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kirchheimerhof csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Abszolút pályaszállás a gyerekliftek mellett. Saját wellness részleg mintegy 2.500 m²-en, melynek szolgáltatással: kültéri fűtött medence, uszoda, pezsgőfürdő, különféle szaunák, gőzkamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.