Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Snowboardair Snowboardiskola - Jahorina

gyerekek és felnőttek oktatása / kölcsönző / táborok
Síterep
Oktató
Oktatás
snowboard
Szint
kezdő / haladó
Típus
egyéni / csoportos
Nyelv
magyar / angol / német
Cím
Jahorina
Telefon
+36 30 9503 186
+36 20 9424 478
Decembertől márciusig rendszeresen indítunk turnusokat!

Vállalkozásunkat immár 19 éve azzal a céllal hoztuk létre, hogy a snowboard iránt érdeklődőknek segítsünk a kezdeti első "nehéz" lépések megtételében. Első szezonunkat a szlovákiai Jasna pályáin kezdtük, sok-sok tanulni vágyóval, mi is együtt tanultuk az oktatás fortélyait, valamint megtapasztaltuk egy régi sí központ újjászületését, fejlesztéseit. A következő tél már a boszniai Jahorinán ért minket, az akkori szlovák meleg tél és a hó hiánya miatt. Szerencsénkre, mivel lehet, hogy eszünkbe sem jutott volna a déli balkánon, Szarajevó melletti sípályát felkeresni vállalkozásunk helyeként. Pedig 1984-ben téli olimpiát rendeztek itt.

Itt is beindultak a fejlesztések, mára együtt él a múlt a fejlődő jelennel. Kevés olyan pontja van a pályarendszernek (mely kb. 47 km), amit ne ismernénk, így tanulóinkat jó vendéglátóként, rutinosan nagy helyismerettel, szeretettel várjuk.

Elkészült a kibővített kölcsönző és szerviz.

Snowboard iskolánkat azzal a céllal indítottuk, hogy azoknak segítsünk akik kacérkodnak a gondolattal, hogy ezt a fantasztikus téli sportot kipróbálják, megtanulják. Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy segítség nélkül milyen küzdelmes az indulás, épp ezért adjuk a szükséges eszközöket az első lépésekhez. Felszerelésbérlés, kezdők oktatása kedvező áron, bulis helyszíneken, felejthetetlen kiegészítő programok mind-mind azért, hogy megfertőzve újra és újra várjuk a telet. Az oktatáshoz minőségi felszerelést biztosítunk (bakancs, kötés, deszka), gyerek mérettől az óriásig.Bővebb infó: http://snowboardair.hu/

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.