Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kellyn kiemelt beszámolói

2007.11.18. Síterep: Kékestető, mások beszámolói
Sziasztok!
No ma mi is voltunk kint Kékesen. Nagyon jó volt, a pálya igy sem rossz félig kezeletlenül. Olyan sokan voltak, hogy alig volt parkolóhely, sok sok ember, kisgyerek, kutya...
Ma már nem volt olyan szép a táj a fákról leolvadt a hó mert 1-2 fok körül lehetett a hőmérséklet. A menetrendszereinti járattal mentünk fel párszor miután lecsúsztunk Veronika rétig, a sofőr rendes volt még be is várta az összes sielőt, boardozót.
Sajna mielőtt elindultunk haza elkezdett esni az eső, és a hó is már nagyon olvadt, meg tapadt.
De azért megérte! :)
Ki tudja lesz e még ennyi hó a szezonban!
h i r d e t é s
2007.02.28. Síterep: Cierny Balog, mások beszámolói
Szia!
Nagyon megtetszett Cierny Balog, szerintem gyönyörű hely, van egy hangulata ami nem sok sipályának van. CSak piros pályák vannak (több mint 1100 m-es hosszúságban), tényleg érzékeltük, hogy itt jobban kifáradtunk, mint a lankásabbakon. A két középső pálya meredekebb, de van a pályarendszer két szélén egy erdei úttal kezdődő nagyon széles hegyoldal ami kitűnően sielhető, ugyanonlyan jól kezelt mint a középső meredekebbek. Általában jól kezeltek a pályák, a személyzet kedves, elvétve még magyarul is tudnak, a pénztárnál van magyar nyelvű árlista is. A minőségéhez képes nem drága szerintem ez sem. Viszonylag gyors tányéros felvonói vannak, mi hétvégén voltunk és sorban állás nélkül tudtunk sielni. A pálya tetején van egy kis büfé korrekt árakkal, ha ott leülsz egy kicsit, gyönyörű panoráma tárul eléd.
Nekünk bejött lehet, hogy most hétvégén is oda megyünk. Gyerekeknek oldalt van egy kis tanuló pálya is, számkózni a közeli dombokon lehet. Parkoló ingyenes, csak vigyázni kell, hogy a kocsi alatt ne olvadjon meg a jég, mert kitűnően elássák magukat a kerek (egy szlovák család be is mutatta, hogy kell tengelyig elásni egy vadiúj oktáviát.)
Röviden ennyi, ha van kérdés irj! A weboldaukat én úgy gondolom frissitik, meg a holidayinfo viszonylag friss adatokat közöl a hóhelyzetről.
cierny.jpg cierny-balog.jpg
2007.01.29. Síterep: Kope, mások beszámolói
Szia Antmes!

Hát visszatértünk Koperól, és jó volt! Ebben a BOOM ajánlatban utaztunk, 3 napra, a szállás igen, elég turitstajellegű volt, bár volt fürdő a szobában de milyen (a viz nem ment le a zuhanyzóban, a páromat fejbevágta a zuhanyrózsa amikor megnyitotta a vizet, és kb ugy 17 fokra voltak képesek felfűteni a szobákat...) de ettől eltekintve nem volt rossz, a kaja viszont tök jó volt (büféreggeli, menü vacsora a sipályánál). Csodás a hely, gyönyörű a környezet, elég kemény út vezet fel Kope ra, bár most csak 55 cm hó volt. Szakadékok mellett kell felmenni, alig fér el két kocsi egymás mellett a szűk kis szerpentineken, és a helyiek kotornak lefele a lejtőn, te meg állj félre ha tudsz. Viszont jól tisztitott utak voltak, nem kellett hólánc (még).
A pályák nem rosszak, van egy hosszú kék PUNGART a neve ha nézed a pályatérképet, nekünk tök jó volt, bár mi csak tavaly kezdtünk sielni. Viszont szinte mindig sor volt a felvonónál. Sokat kellett botozni ha egyik pályáról át akartál menni a másikra, távol voltak egymástól a felvonók.
Egészében jó volt, szerintem érdemes kimenni akár egy napra is ha úgy gondoljátok, meg hát ti közelebb vagytok a határhoz. Érdemes pályán menni Celjéig, aztán ott lehajtani Dravograd felé. ha van kérdésed irj!
kope.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »