Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

andor kiemelt beszámolói
andor
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Nemrég jöttünk meg Aflenzból. Köszönet a promociós bérletért, még három főt vittem magammal. Akinek van ideje, feltétlen menjen el Aflenzbe, mert csodálatos hóviszonyok vannak friss, príma, porhó fogadott ma reggel mindenhol. Volt olyan ház, ami alig látszott ki a hatalmas hóból. Várakozás nem volt egy másodperc sem, a pályákon alig alig voltunk, köszönhetően annak, hogy mindenhol lehetett síelni a pályákon kívül is a remek porhóban. Egyszerűen elvesztek az emberek a hatalmas területen, pedig a parkolóban jócskán volt autó. A Talabfahrt meg egyszerűen osztályon felüli volt, sehol jegesedés, mindenhol vastag ratrakolt hó. Írigylésre méltóan jól sikerült a szezonzáró napunk, 10 órától ragyogó napsütés, minusz néhány fok a hőmérséklet és délutáni napsütésben se olvadt a hó. Vizesedésnek, kásásodásnak nyoma se volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy holnap vagy jövő héten menjenek, ha van rá lehetőségük.
andor
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Magyarország
Eplény
2008.12.28.
Minden elismerésem és tiszteletem az eplényi síközpont megálmodóinak és létrehozóinak. Rengeteg pénzbe és munkába kerülhetett a mostani állapotott létre hozni. Nyílván való ahhoz, hogy gazdaságosan működhessen a jegyárakból megfelelő bevételt kell produkálni. Úgy gondolom ezzel nagyjából nincs is baj, azonban van két tétel, amit nagyon soknak tartok és szerintem ennyi pénzért igen kevesek fogják megvenni. Megdöbbenve olvastam, hogy egyszeri felvonó használat 1000 Ft. (Ezt mások is alig akarták elhinni)Megkérdezhetem, hogy volt már valaki, aki ilyen jegyet vett ??? Egy órára a 2300 Ft-os diák jegyet is nagyon soknak tartom. Délelött mi is Eplényben voltunk, sílecet nem vittem, mivel tudtam, hogy csak az alsó 400 m síelhető, de a fiamnak gondoltam veszek egy órás jegyet, amíg mi sétálgatunk. Mikor megláttam az árat lemondtam róla. Szerintem sokkal több bevételt lehetne elérni olcsóbb, de jóval több egyórás jegy eladásával.
A napi jegyet nem tartom soknak, persze 400 méter síelhető részért ezt sem igazán érdemes megvenni. Biztosan megyünk, ha már a többi pálya is síelhető lesz. Addig is sok hideget és műszaki problémák nélküli üzemmenetet és sok síelőt kívánok a síaránának.
andor
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Ausztria
Mönichkirchen
2008.12.26.
Sziasztok. Nemrég jöttünk meg Mönichkirchenből egy jó kis síelésből. Nem tudom, hogy holnap mi lesz a helyzet, de sajnos ma a Mariensee oldalon nem lehetett síelni, le volt zárva a pálya és természetesen a felvonó se ment. Már kilenckor ott voltunk és nagyon jól kezelt príma pályák fogadtak. Reggel elég hideg volt és meglehetősen felhős, de délelött folyamán a nap előbújt a felhők mögül és gyönyörű idő lett néhány óra hosszat. Mint ahogy reméltem szerencsére egy másodpercet se kellett sorban állni, valószínűleg az emberek többsége még a karácsonyi lakomázás fáradalmait pihente ki otthon. Délután is nagyon jók voltak a pályák, buckásodás csak kevés helyen alakult ki az se volt egyáltalán veszélyes. Jó síelést holnapra is mindenkinek.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.