Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

horiz kiemelt beszámolói
horiz
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Aflenzen jártunk 02 09-én. Gyönyörű a kilátás, minden pálya sielhető. Igaz hogy a pályák kítűnőek de ha nem vagy kezdő igazá nagy szágúldós síelés élményre ne számíts. Alapszably, mielőtt elindulnál a panoráma élmény síelésre erre a terepre csak olyan napot válassz amikor tiszta felhőtől mentes időt jósolnak. Felhős időben a hótaxi el sem indul a csúcsra hiába jól síelhető a felső, csákányos felvonóval ellátott szakasz. Nagyon vicces volt maga a hótaxizás kb 16 ültünk benne és mindenki Magyar volt. Ott pályaszálláson lakók mondák hogy mennyire olcsó, de csak kb 3 ház van ami kivehető elég kedvezményes áron. Dícséret a kezelő személyzetnek a kedvességükért. Ülős felvonó tetejétől vissza lehet csúszni egy csodálatos panorámás kilátással, 95%-ba jól kezelt szakaszon 17 perces folyamatos csúszással.
horiz
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Ausztria
Gemeindealpe
2017.02.19.
Keresgélve ebbe a régióba mint egynapos síelés kitűnő választás bármilyen síelési tudással. Kipróbálhatod milyen fékezés nélküli száguldás 70Km/h felett amikor bő kisiklásba végződik a pálya és kipróbálhatod hogy milyen egy csodálatos panorámát nyújtó tömeg nélküli kék pálya, mindezek első osztályúan lekezelve sorbaállás nélkül ülőszékes felvonókkal. Ajánlom mindenkinek.
horiz
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Bosznia
Jahorina
2015.02.17.
Február 2-től 7-ig síeltünk Jahorinán igazán nagyszerű hely hó, szállás és az árak szempontjából. Az tényleg megfizethetetlen ha 30méterre van a szállásod a pályától.
Arról nem beszélve hogy teljes költség kihozható 50 ezerből.
A pályák irányjelzése elég gyenge érdemes át tanulmányozni hogy merre vezetnek mert táblák nem nagyon vannak. Több magyar szót halottam mint Szlovákiában és szerintem kedvesebbek is az emberek. Pályák elég jól vannak kezelve rossz idő esetén busszal át lehet menni ingyenesen a szélmentes pályákra nem kell kutyagolni.
horiz
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Románia
Brassó - Poiana
2009.02.16.
Sziasztok!

Szombaton érkeztünk meg jó 13órás út után Poiana – Brasov –ból.
Csütörtökön délután 3óra felé már végig tudtunk síelni a teljes pályaszakaszon.
Addig csak többnyire jeges pályaszakaszokon.
Kb 40cm volt akkor. Ha valaki Poianat válassza nem érdemes megvenni a bérletet mert nagyon drága (főleg a csoportoknak) csak ami a szekrényes (6) és a gondolás felvonóhoz szükséges(8), lehetőségetek van a felvonós bácsitól is megvenni 1 lei/csúszásonként csak nektek is számolni kell mert ravasz a bácsi (de még így is megérte).
Ajánlom még a Postavaru szálláshely és vendéglőt mindenkinek nagyon hangulatos, igaz azt mondják nem változott 30 év óta semmit.
(50 lei/ éjszaka)

ÜDV
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.