Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Bader kiemelt beszámolói
Bader
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Magyarország
Eplény
2009.01.06.
Sziasztok! Vasárnap meglátogattam az Eplényi pályát és vegyesek az érzelmeim. A pálya alapvetően jó volt és annak ellenére, hogy ebéd utáni csúcsforgalomban érkeztem a felvonók is egész jól elnyelték a tömeget. Ami picit bosszantott, hogy sokszor állt a felvonó néhány percet. A többször néhány perc az meg ugye sok perc..... a jegy meg nem olcsó!(biztos vagyok benne hogy ez még javulni fog.) A kiszolgáló személyzet viszont korrekt volt és mindent megtettek azért hogy sokan jól érezzék magukat. Ami viszont full negatívum, hogy a hegytetőn lévő "vendéglátóipari egységben" nem elég, hogy egy unott pofájú minimális kedvességet sem tanusító pultos emberke volt még a forraltbor is frankón ihatatlan volt. De annyira, hogy szívem szerint visszavittem volna. Így kiöntöttem 320ft-ot és csúszkáltam tovább. Volna mit átvenni az osztrák "hüttehangulatból". Ja és ha sokáig akarna működni meg kéne tanulni forraltbort készíteni..... (mondjuk tök üres volt egész délután) Lehet, hogy nem csak én csalódtam????
Bader
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Ausztria
Weinebene
2008.02.11.
Sziasztok! Tegnap voltunk Weinebene-n síelni. Csak jókat tudok írni. Kiváló minőségű pályákon egész nap jókat csúszkáltunk. Hó van bőven, elég hideg is volt.(kb: völgy:0-fok hegy -2,-3) Egész nap szikrázó napsütés szél minimális. Nem volt tömeg, a leghosszabb sorbanállás 5-6 perc lehetett. a hüttékben is elfogadhatóak az árak. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom. Jó csúszkálást szép síelős napokat mindenkinek.
Bader
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Ausztria
Unterberg
2007.12.03.
Sziasztok! Mi is kint voltunk Vasárnap és nagyon jól éreztük magunkat! Tényleg csodálatos a hely és biztos még jobb tudna lenni ha lenne hó. Mégsem lesz a kedvencem mert ez a buszozós szarakodást nehezen viselem. Full televárják a buszt úgy álltunk hogy a hering hozzánk képest csak a cserepadra ülhetett volna. Aztán a busz hátuljára feldobált lécek össze-vissza ütik egymást ( a parkolóba érve meg az emberek, mert senki nem tud 2 percet várni a lécére a legbelsőt kell először levenni összedönteni minden mást). A pályára érve pedig szívesen megkérdeztem volna mutassák meg hol mérték a 20/50cm-t? Ezek valószínű csak az én problémáim de sajnos én ilyen vagyok annak ellenére hogy nincs drága felszerelésem nem szeretem hogy ok nélkül kár legyen benne.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.