Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

DonTomasso kiemelt beszámolói
DonTomasso
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2009.01.30.
Sziasztok!
Most voltunk kint a délin 2 barátommal hétfőn-kedden, csodálatos időnk volt, jókat csúszkáltunk.
Az A lift továbbra sem ment, egy darabig a C sem, de szerintem nem olyan nagy dráma átszintezni a Dereshez, legalábbis mi kibírtuk ;)! A ratrakolt pályák kiváló minőségűek voltak délelőtt, délutánra persze már hagytak kivetnivalót maguk után, de hát nem is miattuk megy az ember Chopok délre..szóval a hegyoldalban azért érződik a havon már, hogy nem friss, kicsit kérges, fagyott a teteje, helyenként töredezett, de voltak olyan helyek is, ahol tökéletes volt, főként a Deres környékén. Sor persze egy szál se, mivel hétköznap mentünk. Való igaz, hogy az árakkal kezdenek kicsit elszállni, de szerintem még így is a Chopok dél a legjobb síterep a világon! ;)
Szállás: A Penzion Rojas-ban laktunk Myto-n, apartmanban, 13Euro/fő/éjért, korrekt volt, szép volt, egyetlen dolog, hogy a konyha enyhén szólva nem volt túlzottan felszerelt, erre készülni kell, de ha az ember tudja előre, akkor nem nagy baj ez sem.
További jó csúszkálásokat mindenkinek!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.