Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Blaskó Tibor kiemelt beszámolói
Blaskó Tibor
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
Szlovákia
Kojsovska Hola
2010.02.03.
Most jöttem haza Aranyidáról,és nagy örömmel írhatom hogy a teljes pályarendszer tökéletes minőségű természetes hóval fedett. A Chopokkal ellentétben nagyon jól megdolgozott volt.A hó vastagsága sok helyen 1m körül is lehetett. A hosszú kék pálya is síelhető,helyenként kövekkel, ami könnyedén kikerülhető. A síkölcsönző működik rákérdeztem 13E. 4 órára léc,bot,bakancs /felnőtt ár/. Négy óra alatt többet síeltünk mint az elmúlt hétvégén /3 nap/ alatt a Chopockon.
B.T.
Blaskó Tibor
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2010.01.31.
Üdv mindenkinek!

Teljesen friss infókkal tudok szolgálni Jasnát ill. ugyanis egy órája értünk haza. Az utak teljesen jók Kassa - Eperjes - Poprád - L.Szentmiklós útvonalon. Magyarországra érve Tornyosnémetinél már két kamion keresztbe stb. kerülni kellett.A 3-as út aránylag jól járható de havas.
A sípályákról sajnos sok jót viszont nem tudok mondani.Péntek du. még aránylag elfogadhatóak voltak sok jéggel, kevés hóval. Szombaton viszont teljes káosz.A kocsisorok össze vissza kanyarogtak fel és le ugyanis a felvonók nagy része nem ment, mindenki azt kereste hol lehetnemegállni ill. síelni. Mikor végre sikerült feljutni akkor sem volt ok az örömre, ugyanis az éjszakai havazás miatt nagyonbuckás volt a lejtő. /a kisebbek 80 cm-esek voltak/. Vasárnap reggel a szállodai recepciós arról tájékoztatott bennünkethogy a jeges pályákat sajnos nemtudták megdolgozni a ratnakok. Hogy egészen pontosan miért is erre leginkábbegy mosoly volt a válasz. Sokszor jártam már Jasnán, de ez!
Mostanában senkinek sem ajánlanám ezt az úticélt. Sajnos asokszor emlegetett szlovák hozzáállás most is beigazolódott.
JÓ síelést mindenkinek: B.T.
Blaskó Tibor
3 élménybeszámolót írt
3
16 éve tag
A hétvégén vasárnap Drienyicán sieltem a felmelegedés nem okozott prolémát. A problémát inkább a túl sok esti karbantartást követő hó okozta, ami delutánra kibuckásodott.
Mostanában kb. 4 alkalommal jártam ott, eddig semmilyen probléma nem volt a pályával ill. a hóval.
Csütörtökön valszeg megint megyünk, és megírom mi
a pálya.
Üdv BT.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.