Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Csabor által írt cikkek

2014.02.03.
Száz év vagány(ság) - Jenő bácsi 100 évesen is síel
Homonnay Jenő 2013-ban lesz 100 éves. Ennek alkalmából, hasonlóan a tavalyi évhez, a sielok.hu segítségével síelni hívtuk Eplénybe. Tavalyi közös síelésünk Jenő bácsi szellemessége, megkapó kedvessége, jókedélyű viselkedése miatt örök emlék marad.
2013.01.31.
Február 9-én lesz a II. Boda Pál Kupa
Második alkalommal kerül megrendezésre Sátoraljaújhelyen a Magas-hegyi Sportcentrumban a Dr. Boda Ferenc Pál gyermekorvos, Sátoraljaújhely díszpolgára emlékére alapított Boda Pál Kupa a TalponSíelők Sportegyesület és a Újhelyi Síiskola rendezésében.
2013.01.16.
Idén is lesz SnowShow Sátoraljaújhelyen
Ismét megrendezésre kerül a SNOWSHOW Sátoraljaújhelyen, a Zemplén Kalandparkban, 2013. február 9-10-én. A tavalyi sikeren felbuzdulva a rendezvényt kétnaposra bővítette a rendező TalponSíelők Sport Egyesület és az Újhelyi Síiskola.
2012.11.26.
Megelőzhetők a síbalesetek? - konferencia beszámoló
Fehér Gyula, a skioutlet.hu szaküzlet tulajdonosa már másodjára szervezett konferenciát Budapesten a gyermekbalesetek megelőzéséről azzal a céllal, hogy felkészítse a szakembereket, a szülőket és gyereket a biztonságos síelésre.
2012.08.06.
Izomlázig teszteltük az eplényi Bringarénát
Lakóhelyem Székesfehérvár nem egy kiköpött Semmering. A földrajzi távolságon kívül még a domborzat sem igazán hasonlít. Azt nem is említve, hogy az infrastruktúra sem feltétlenül egyezik. Mit tesz az ember, ha sikerült szert tennie egy olyan kerékpárra, amire nyugodtan rábízhatja magát?
2012.07.29.
Eplényi síelés a 99 éves Homonnay Jenővel
Jenő bá Gyöngyösön született, 1913-ban. Korán megtanult síelni. Gyöngyösről feljártak a Kékesre csúszni. Szó szerint feljártak. Vállra a lécet, s irány a hegy, csúsztak egy jót, majd hazasétáltak. Pár hete Eplényben együtt síeltünk és volt idő elbeszélgetni a múltról, jelenről és jövőről.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »