Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

suiraqua5 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.18. 15:22
Mi két hete voltunk racán. Valóban kicsit messze van, viszont nagyon igényes a hely, sajnos emiatt elég sokan vannak. A hatülésesnél nem kell olyan sokat várni, de a jobb szélső négyüléses kicsit necces. Mi szombaton mentünk és keddig voltunk. Sajnos hétköznap sem voltak jelentősen kevesebben, de Szlovák viszonylatban elég hosszú pályáik vannak. Ha nem reggel hétkor mész, akkor kocsival nem lehet felmenni, csak egy adott parkolóig, onnan pedig síbusz visz fel. Sajnos amikor az a tömérdek ember lezúdul, a pénztáraknál is elég sokat kell állni, mert hála a modern technikának, a legtöbben kártyával fizetnek. Nekünk csodálatos időnk volt, végig sütött a nap, de iszonyat hideg. Délelőtt 10-kor -25 fok volt. Kemény, főleg a kicsiket viseli meg. Összességében jól éreztük magunkat,gyönyörű hely, mindenkinek ajánlom!
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.03. 12:20
Peeerszeeee, nekünk meg Racára intézzen valaki jó időt, mert ott is hasonló, ahogy látom. Nem akarlak elkeseríteni, de jobb ha előtte felhívod őket, mert amikor mi voltunk nem működött az együléses. Csak kocsival lehetett felmenni. Aszonta pár fiatal ott a helyszínen, hogy mindig ilyen idő van. (szél, köd, ...). próbáld ki Jasenskát, ha megnézed a webkamerát, ott mindig jobb idő van. A Martinske-i webkamera csalóka, mert az az együléses alján van. Amikor mi odaértünk, ott határozottan jónak tűnt minden. Amikor felértünk a pályákhoz, hát majdnem nem akartam síelni...Ha publikus a mélcímed, küldök egy képet.
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.01. 11:55
Most már okés, köszi!
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.01. 11:49
Nem nagyon olvasható amit írtál, talán az ékezetek. Leírod anélkül újra? köszi!
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.01. 10:34
Szeretnék érdemi infót kapni, hogy amit a Szlovák határon árulnak autópálya matricát, az tulajdonképpen hova kell??? Eddig minden alkalommal vettünk a Zólyom-Besztercebánya szakaszra (kivétel amikor egész Szlovákiában nem lehetett kapni). A matricán az áll, hogy 3,5 tonnáig. Tegnap voltunk Martinban (nem kaptunk SEHOL matricát) és visszafelé a Ziar- Zólyom szakaszon láttuk minden felhajtónál a táblát, hogy 3,5 tonnától. Tudja valaki pontosan, hogy tulajdonképpen mely szakaszokra milyen matrica kell? Van valami hivatalos honlap ahol ez közzé van téve? Ha elkapnak mert nincs matricám, akkor hogy magyarázom meg a rendőrnek hogy sehol nem lehet kapni?
suiraqua5
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2005.02.01. 10:27
SZiasztok,
Tegnapo voltunk e helyen. Iszonyat cudar idő volt, köd, szél, szakadó hó. Két órát tudtunk síelni, mert olyan rosszak voltak a körülmények. Minden második felvonó és pálya működött csak, de kifizettették az egész jegyet, amit nem nagyon értek. Máshol ilyen időjárási kötülmények miatt rég leállítják a felvonókat. Az együléses felvonó nem működött, csak kocsival (hólánccal) lehetett felmenni. Sajnálom, mert jónak tűntek a pályák.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.