Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

thomasb által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.19. 20:09
a 7 órás meg 20.8 EURO.
Egy barátom mondta aki szintén megjárta EPLÉNY-t és a pályákkal szintén ELÉGEDETT volt. "Ha egy 3000 méteres hegyünk lenne, mi azt sem tudnánk kihasználni megfelelően."
Előzmény: (malacy 180889)
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.19. 20:06
Korrekt.
Előzmény: (Szkíta1 180887)
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.19. 19:21
Szerintem Te fejlámpával a fejeden is alszol, hátha éjszaka áramszünet lesz. De én nem szeretek a sötét parkolóban fejlámpával botorkálni. Vicces is lenne ha mindenki így tenne. Eddig bárhol finomabb és olcsóbb volt a kaja. Esti oktatás 16.30 -21.00 között. És a hütték 23h -ig vannak nyitva konyhástul. Ahol még szállást is adnak, ott még tovább. És ez csak pár apróság... Ha mindez egy hétköznap hétfőn történt és a pálya 16:30 -kor bezárt, akkor persze értem hogy nem. De pont a "SZUPER KEDDEN" ? Ami arról szól, hogy "gyertek... gyertek... csak gyertek... síeljetek 22H-ig..." Arról nem beszélve, hogy az elégedetlen ügyfél is ügyfél, és ha valami gondja van de azt megfelelően kezelik, akkor legközelebb is eljön és újra itt hagyja a pénzét. Viszont ha nem, akkor nem. Azért mert csak én voltam képest ezt tényszerűen leírni? Igazatok van! kövezzetek meg!
Előzmény: (kanyetti 180844)
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.19. 19:10
Kedves Fórumtárs!

Ezek szerint Te nem azért fizetsz szívesen bármennyi - egyébként sok - pénzt, hogy jól érezd magad, szép helyen legyél, finomat egyél, a gyerekeddel megfelelően foglalkozzanak és hogy a családod jól érezze magát és elégedetten térjen vissza újra és újra, hanem azért hogy a pénzedért még TE alkalmazkodj másokhoz. Meg lehet magyarázni hogy mi miért nem jó, de azt már nehezebb hogy ez így szerintetek is megfelel. Donovaly 20.8EURO a bérlet. A hütte sem olyan mint a W11 Semmeringen, de ezzel arányosan olcsóbb is. A pályák sem többek mint amit ezért a pénzért elvárok, de ha a beléptető kapuhoz csúszom, csak csippan és beenged. Ha egy ketchupot kérek a sültkrumplihoz, nem jönnek hogy 0.006EURO..! Itt még sültkrumpli se volt. Elhiszem hogy kopott az étkészlet, persze, megértem. De mér nem lehet elmosni, hogy tiszta legyen? Ugyan annyiba kerül jól és hanyagul csinálni. És ha már a vendég megjegyzi hogy valami gond van bármivel is: "Elnézést, persze, megoldjuk! Köszönjük!"
Én még nem sok helyen jártam a világban, de azokon a terepeken az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy vendéglátással foglalkoznak. Ebből élnek. Fontos számukra a vendég. A Tiroli, a Semmeringi, a Szlovákiai, Szlovéniai pályákon sosem történt ilyen. Az értékelésemben is hangsúlyoztam, hogy A PÁLYÁK KITŰNEK VOLTAK! Aki - más hozzászólóhoz hasonlóan - csak síelni szeretne és egyedül vagy pár barátjával "leszaladna" egy közeli pályára és NEM VÁR ENNÉL TÖBBET, annak EPLÉNY KITŰNŐ LEHET! De továbbra is úgy gondolom, hogy ha - ráadásul nem kevés - pénzt kérnek valamiért, akkor nehogy már én kérjek elnézést ha valami rossz, hibás, ótvar, vagy épp nincs.

Mindenkinek jó síelést!

Tom
Előzmény: (malacy 180833)
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.02.18. 19:57
Tegnap meglátogattuk az EPLÉNY-i "síközpontot".
A pályák egész jók voltak. Tényleg kihozták a hegyből amit lehetett. A felvonók kissé spártaiak, de biztonságosak.
A beszálláskor - ha látják hogy gyerekkel vagy, aki épp csak bukdácsol 2 felnőtt között - le is lassítják a felvonót, hogy mindenki be tudjon szállni. A kiszállásnál azonban erre senki sem figyel. A 2 felnőtt belép 12.000.-Ft volt... Ennyiért DONOVALY sokkal jobb választás. Van pofájuk 1.000.-Ft kauciót kérni a kártyákért... Szemben a bárhol tapasztalható 2 EURO-val. Amit az ember a szép emlékek miatt szívesen megtart. No, ezúttal nem! Mert nem voltak szép emlékeink. A beléptető kapunál úgy kell tili-tolizni a kártyával, mikor még a legutolsó szlovák/osztrák/szlovén pályákon is modern magasra rakott érzékeny kapuk vannak. További 1.000.Ft kauciót a csomagmegőrző szekrényekért... "Gyertek szépen! Gyertek...! Szuper kedden gyertek! Síeljetek este 22h-ig...! Aztán próbáljátok meg kifelé megtalálni az autótokat a sötétben, mert a parkolókban nincs világítás. Ugyan így próbáljatok meg átöltözni is. Kissé spártai. Mint Egerszalók a kezdetekben. És 22h után már ne reméljétek hogy bármit is kaptok az étteremben, mert bezárt. De minek is lenne nyitva?! Hiszen 21h után már konyha sincs. Síoktatás 20h-ig van... MÉRT NEM 22H -IG??? Hova tegye a családos a síelni nem tudó gyereket 19-22h között? Hiszen Tizen X oktató portréja vigyorog a falon. És persze este 18:30 után már nem tudunk foglalkozni a gyerekkel, "sajnáljuk". A "hütte" nem akadálymentes. Babakocsival felejtős. Ahogy a WC-re jutás is. Kővel kirakott csigalépcső, aminek csak a belső felén van kapaszkodó. Belül a síbakancsod nem fér el, kívül nincs kapaszkodó. Nem hogy még a gyerekekre is gondoljunk... Mért is?! Van pofájuk 1.110.-Ft -ot elkérni a 200Ft -os gyorsfagyasztott vacak gőgombócért. Egy osztrák vagy szlovák hüttében ennél kategóriákkal jobbat kapni 2-2.5 EURO-ért. "Elnézést! Mák helyett kérhetnénk esetleg kakóval? NINCS KAKAÓ A KONYHÁN!" Értem. Esetleg sültkrumplit kérhetnénk? NINCS SÜLTKRUMPLI! Értem. Akkor kérek egy virslit! AZT CSAK PÁRBAN TUDOM ADNI. 650-ért-. +100 a ketchup, +100 a mustár, +200 a kenyér. Elnézést! Kérhetnék esetleg egy élesebb kést, amivel a kicsinek fel tudom karikázni az 1050Ft -os ultrafos virsliteket? "CSAK EZ VAN! Kb mint egy 30 éve működő menzáról kiselejtezett, amúgy foltos, koszos, kopottas evőeszköz. Ahol a villa 4 ága 4 irányba áll. A végül 6.000-Ft feletti 3 gőzgombócért, pár virsliért, teákért. Ezek után hány családos ember fog esti síelésre családostól ide jönni? Mert én biztosan nem... Ez a síterep arra jó, ha valaki visz magával mindent és csak "leugrik a haverokkal" pár órára. Mert közel van. Még egyszer mondom, a PÁLYÁK kitűnőek! A többi "Ülj le 1-es!"
thomasb
6 élménybeszámolót írt
6
9 éve tag
2015.01.02. 15:51
2015.01.01-én volt szerencsénk egy remek kis napot tölteni Jasnán. A 45km pálya fele volt síelhető, 15-30cm havat ígértek és ez reális is volt. A pályák jól kezeltek, az alsó és középső szakaszokon tökéletesen jól síelhetők voltak, a nap nem sütött, de a szél sem fújt és csapadék sem nagyon esett. A felsőbb pályaszakaszokon valóban ködös volt az idő, de még így is találtunk kedvünkre való pályákat a tisztább részeken. Nem untuk el magunkat! A pályákon sokan voltak, de én még azért nem tenném ki a "megtelt" táblát! Egy nagyon finom késői ebéd után, élményekkel gazdagodva indultunk haza. Jasnára 2 negatívumot tudok mindössze említeni. 1: Szinte SEHOL NEM LEHET KÁRTYÁVAL fizetni! A bérletet meg lehet venni és a síboltban is elfogadják, de egyetlen büfé, étterem, hütte, kocsma sem fogad el kártyát a sípályákon! Bankomat sincs gyakorlatilag sehol, kivéve egy 4* szállodát az egyik - éppen nem üzemelő - fekete pálya végén. Így MINDENKI vigyen magával készpénzt is ha ide látogat! Mi a P4 parkolóban, a JASNA térkép bal alsó csücskében parkoltunk és végül itt találtunk egy LUCKY nevű panzió/éttermet ahol végül elfogadták a kártyánkat és meg tudtunk ebédelni. Ez az EGYETLEN ÉTTEREM ahol KÁRTYÁT is ELFOGADNAK! Nagyon kedvesek voltak, pár szót magyarul is tudnak és nem is félnek/szégyenlik kimondani. Az étlap angolul is ki van írva, így lényegében könnyű választani. Az ebéd finom volt, a kiszolgálás udvarias, és a 2 főétel+2üdítő+forrócsoki mindössze 23EURO volt. Ha valakit magával ragad egy ilyen családias hangulatú, kandallós kisvendéglő, akár meg is tud szállni náluk éjszakára, közvetlenül a pályák tövében! De találkoztunk olyan magyar síelőkkel, akik a közeli Mikulás faluban szálltak meg, a pálya szállások árainak töredékéért. Egy esetleges több napos tartózkodás esetén rövid autózással elérhető Ruzomberok, Donovaly, és persze Jasna is. 2.: A <300km-es út időjárás és autó elé ugráló őzikék függvényében akár 4-4.5 óra is lehet. 1 napra "kiugrani" ettől függetlenül - ha valaki szívesen vezet - megéri! Pláne ha valaki megunta DONOVALY szépségeit, vagy csak egyszerűen ott nem találta meg azt a havat és pálya mennyiséget, amit keresett. JASNA mindössze 1 óra autó útra van Donovaly-tól, ugyan azon az úton, csak tovább kell autókázni.
Még egy gondolat: Kérek mindenkit, hogy a teljes síruháját az indulás előtt és ne az érkezés után próbálja fel. Mert egy esetleges még nem tudatosult "méretváltozás" a többiek részéről erős kacagásba, saját részünkről viszont súlyos szomorkodásba, szerencsésebb esetben s.o.s. megoldásként síruhára kidobott pénzbe kerülhet. Boldog Új Évet és balesetmentes síszezont mindenkinek! ThomasB
Fenykep-0106.jpg
Fenykep-0105.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.