Szia Soma! Köszi a beszámolót rendi vagy. Azért sajnállak Titeket az idő miatt. A képek szuperek, így azt gondolná az ember micsoda fantasztikus időtök volt. Mi szerdán indulunk, már alig várja mindenki. Az előrejelzédek szerint csütörtök-péntek jó idő aztán????? Ha megjöttünk beszámolok én is mekkora szerencsével jártunk.
Szerintem a 159-es Neked kicsi. Én nem kapkodnám el a vélasztást. Ha lehetőséged van próbálj ki több lécet! Én 4éve kezdtem évi 2-3 alkalommal igaz többször oktatókkal. Nekem pont Mölltalon tavaly egy Atomic SX10 159 lécem volt Ez nagyon bejött. Most ugyan ebben utazom csak keményebbel Egy SL11-et és Drive 11 fogok kipróbálni, majd beszámolok. Nem tudom merre laksz de ajánlom pesten az Alpesi Clubbot tuti léceik vannak és nagyon kedvesek, segítőkészek + ami fontos nagyon jó léceket kapsz nagyon jó áron. Cím Bp. II. Krisztina krt. 3. Moszkva térnél.
Web: https://www.alpesiclub.hu
Remélem segítettem!
Köszönettel a válaszod! Tavaly ugyan ebben az időpontban voltunk. Szuper időnk volt és a pályák is makulátlanok voltak. Remélem addigra az alsó pályák is sielhetőek lesznek. Az időjárás miatt aggódom, ráadásul pályaszálláson vagyun a Duisburgerben. Meglátjuk hátha ránkmosolyog a szerencse...!
Üdv:
Miki
Ha valaki mostanában jár itt, légyszi írjon milyenek a hóviszonyok, időjárás.
Mi 26-30-ig megyünk remélem addigra nyitva lesz minden pálya. Üdv Mindenkinek!
Köszönettel:
Miki