Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zoli11 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Donovaly
2024.02.10. 20:19
Ma jöttünk haza. Katasztrofális a helyzet. Én lemondanám. A nagy liftet ma el sem indították.
Előzmény: (BSzilard 220734)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2022.02.17. 21:53
A tegnap csodálatos volt az idő. Ma viharos szél. A meleg miatt kásásodó hó. A tömeg elviselhető. Nagyon jó a felújított 10 személyes kabinos felvonó a parkolóból. Az kötelező FFP2-es maszk viselése elég kellemetlen. Egy év kihagyás után összességében öröm, hogy újra itt lehetünk.
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2018.02.19. 13:05
Menjetek Dobogókőre, ha Pest környékiek vagytok. Úgy látom ott nincs sorbanállás. Szerintem az ország egyik legjobb pályája, ha van rajta hó.
Előzmény: (Deni11111 199676)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2013.02.20. 15:04
Csak innen a fórumról tájékozódtam, de a kritika jogos. Valóban alaposabban több forrásból érdemes tájékozódni. A 18-i bejegyzésem alapján azonban aki elolvassa tudhatja mire száníthat egy szombati napon.

Idézem a bejegyzést az előző hétvégéről 11. dátummal.

A szerkesztőség ezt a hozzászólást kiemelte, és megjeleníti a síterepről írt beszámolók között.
Sziasztok!

Helyzetjelentés Stuhleckről. Tegnap voltunk ott síelni - én először fedeztem fel a terepet -, nekem nagyon tetszett a hely, hó volt elég, de ahol nagyon lesíelték, ott bizony jeges szakaszok is voltak szép számmal. A kék pályákban szinte mindenhol van meredekebb szakasz. Kényelmesek lévén csak az ülős felvonóval elérhető pályákon síeltünk:) nagyon jó volt, az 1-es pálya, az 1a, a 2, és 9-es is, a 3a már jobban buckásodott, így a piros 3-as nem volt semmivel sem nehezebb, mint a kék testvére. A felvonóknál azért volt sor vasárnap lévén, legtöbb 10 perc volt, de aztán jobban eloszlott a tömeg, sokan hüttéztek, majd 2 óra után kevesebben is voltak. Sok hó esett a napokban és ahogy nézem, még fog is a héten, ami egyrészt persze jó, de ha valaki tömörített pályákhoz van szokva, annak nehezebb lesz a buckás pálya, mert a ratrakok nem tudják olyan ütemben kezelni a pályákat, mint ahogy a hó esik.
Pozitív élményem is volt a síkölcsönzőben, ahol grátisz átállították nekünk a léceket:)
Szerintem egy napos síelésre remek választás!

De ne hétvégén!
Előzmény: (Robin 155453)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2013.02.19. 15:07
Most hétvégén szombaton 02 16-án voltunk Spital am Semmering-be (Stuhleck)síterepen. A tömeg és sorbanállás amit tapasztaltunk a régi szlovák időket idézte. A parkolóból induló 4 üléses felvonónál több mint 40 percet olyan tömegben álltunk sorba, hogy a botot nem tudtam elejteni. A bosszúság tetézésére jobbról-balról fújták a dohányfüstöt az arcomba magyar és osztrák "spottársak".
A pályálat olyan buckásra síelték már délre, hogy még ha nem lett volna akkora tömeg a pályákon mint a Váci utcában a kirakatok előtt, akkor is kihívást jelentett volna. Igy kész életveszély volt egy-egy lecsúszás. A mazsolák vagy váratlanul eléd síklanaík, vagy oldalról neked jönnek vagy a vakmerők hátulról neked száguldanek. Szerencsére mi megúsztuk, de termelődött az adrenalin és nem az élmény miatt. Az egyik társunkat viszont az utólsó csúszásnál hátulról csúnyán elütette a hazai pályát kihasználó bátor nagy lendületű osztrák. Hétvégén csak azoknak ajánlom a terepet aki nem síelésre, hanem zsúfolt sorbanállásra,tumultusra és kockázatra vágyik.
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.