Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Józsi83 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
Topik: Dobogókő
2006.02.18. 17:06
Sajnálom, hogy a jó indulatú kritikák nem találnak meghallgatásra..
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
Topik: Dobogókő
2006.02.17. 12:20
És, hogy én is tegyek egy magán véleményt: Szerintem az nem sítudás kérdése, hogy milyen a pálya. Persze lehet gizdulni, hogy így meg úgy, de szerintem a sítudást most elhibáztad. Na további jó munkát és síelést!
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
Topik: Dobogókő
2006.02.17. 11:57
Nos először is szeretném leszögezni, hogy nem a "szar az egész" jellegű hozzászólás akart lenni. És természetesen nem akarom összehasonlítani az osztrák vagy olasz pályákkal, a jó kis pályáinkat, egyszerűen csak néhány észrevétel akart lenni. Nem hétfőn voltunk fenn, hanem csütörtökön.(02.09)
No, hogy akkor egy picit ellenkezzek:
-A nap folyamán végig 2 ember ellenőrizte a jegyeket, tehát az érv, hogy nem ért rá senki ott lenni, az egy picit erős.
-A kis felvonó igen csak jól jött volna, mivel azért kellett 15-20 percet állni (lenn az utolsó 20-25 méteren kanyargott a sor, ráadásul az Úr, aki lenn nézte a jegyeket meg is jegyezte, hogy "mi ez a káosz itt") mert az iskolás csoport tagjai rendszeresen kiesetek a felvonó ból, így 1 ember kábé 3-4 tányérból ment fel, ill. ment volna fel ha nem mondta volna nekik a tanárnőjük, hogy a 7-es oszlopnál szálljanak ki.(ergó a kis pályán)
Az erdei pályáról annyit, hogy ok, hogy van, és tök jó, csak azt nem értem, hogy ha már megy a ratrak, akkor miért nem azt a részt csináljátok, amit nagyságrendekkel többen használnak.
No, ennyi lett volna a szerény véleményem. Amúgy azért 2500-3000 ft azért nem olyan kevés pénz, hogy könnyedén nyelje az ember az olyan dolgakat ami nem a hely- és hóviszonyokból adódik (vö. Kékes,Szentimre).
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
Topik: Dobogókő
2006.02.13. 20:46
Látom itt olvassák a pálya fenntartók ezt az oldalt, néhány kérdésem lenne hozzájuk:
-Végre valahára van egy ratrak itt Magyarországon, akkor miért délután 2kor kezdenek ratrakolni. És ha már el kezdik, és nem sajnálják a benzint, akkor miért az eredei pályát csinálják, amikor az emberek a csigalassú felvonó közepén kiszállnak, hogy ne kelljen lejönniük a használthatlan felsőrészen??????
-Láttak már túrista utat? És erdei sípályát? Ennyi erővel az egész ország egy nagy síterep
-Ha kinn van egy fél iskola -hétkönap ide vagy oda- miért nem nyitják ki a kis felvonót?
Sajnálom, hogy ha már a feltételek megvannak, nem használják ki!
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
2006.01.25. 21:47
Van valami infótok eme becses cégről? Kérlek osszátok meg!
Köszi
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
2006.01.25. 21:45
Megkaptad?
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
2006.01.25. 21:43
Isola Európa egyik legszuperebb pályája?? :)) haha. Davos, Cortina d'Ampezzo, 2 alpes, Zermatt,Kaprun(itt még nem voltam) meg se közelíti Isola-t..
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
18 éve tag
2006.01.23. 23:01
Hm. Hát van jó meg rossz hírem, ha belekontárkodhatok a beszélgetésbe. Mi két éve voltunk ott, amikor baromi nagy hó volt, 360 cm (!),ezt a helyiek is megcsodálták, annyi volt! Nagyon nagyon élveztük, jól síelőknek nagyon jó hely, és van pár baba pálya is, amúgy ha el akarsz menni a túl végig (observatoire, ha jól emlékszem) akkor tényleg frisnek kell lenned, 12 körül már nem érdemes elindulni, mert messze van, és nem érdemes lenn maradni a völgyben. De nagyon érdemes!!! Volt a közepén a két nagyobb hegy között egy hosszabb pálya (1-2 km) pálya, rajta tábla: "kifejezetten jól síelőknek: fekete pálya" Hm.. izzasztó. előszedtem a bérletet:mi márc.6-11ig voltunk.
Ami nem olyan jó: nincs key card, szóval elő kell venni a bérletet, de csak akkkor, ha egész lemész a faluig.
Azt, hogy úgy összeségében jó hely-e vagy sem, hát nem mernék állást foglalni, mert aztán tarthatomitten a hátam a kritikus kollégáknak. Az igaz, hogy nem egy Davos, de nem is Donovaly.Szerintem a fentebbi dolgokból kitalálhatod, hogy mi hogy éreztük magunkat.
A rossz hír, viszont hogy én úgy hallottam, hogy tavaly viszont nagyon gáz volt a hely, mivel nem esett túl sok hó, és mivel felújították a hóágyú rendszert, leengedték a tavat, amiből csinálják a havat, így pocsék volt az 15-20 cm amin lehetett próbálkozni. A szállás szokásos francia cucc volt, pici,de tiszta,és nekünk mázlink volt, így a síboxokig csúszahattunk. Dehát tudod, hogy van ez galléknál, szinte sehol nem kell 2 percnél többet sétálgatni. Hogy őszinte legyek, koripályára nem emlékszem, bár nem is kerestük, viszont uszoda nincs, vagy legalábbis akkor nem volt. Nem egy puccos hely a falu, de korrekt, van pár kocsma, meg egy diszkó.(az nagyon komoly hely.. tán 1 euro a beugró, de poén)

Tippek:
-Mindenképp 1600-ra menjetek és ne 1500ra, mert ott nincs semmi.
-Menjetek át már az első napokban is a túl oldalra, mert ott sokkal jobb pályák vannak

Na ennyi egyenlőre. Ha akarsz írj egy mail címet, akkor küldök pár fotót.
Üdv
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.