Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Józsi83 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (8)Időben csökkenő Időben csökkenő
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
Topik: Dobogókő
2006.02.18. 17:06
Sajnálom, hogy a jó indulatú kritikák nem találnak meghallgatásra..
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.02.17. 12:20
És, hogy én is tegyek egy magán véleményt: Szerintem az nem sítudás kérdése, hogy milyen a pálya. Persze lehet gizdulni, hogy így meg úgy, de szerintem a sítudást most elhibáztad. Na további jó munkát és síelést!
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.02.17. 11:57
Nos először is szeretném leszögezni, hogy nem a "szar az egész" jellegű hozzászólás akart lenni. És természetesen nem akarom összehasonlítani az osztrák vagy olasz pályákkal, a jó kis pályáinkat, egyszerűen csak néhány észrevétel akart lenni. Nem hétfőn voltunk fenn, hanem csütörtökön.(02.09)
No, hogy akkor egy picit ellenkezzek:
-A nap folyamán végig 2 ember ellenőrizte a jegyeket, tehát az érv, hogy nem ért rá senki ott lenni, az egy picit erős.
-A kis felvonó igen csak jól jött volna, mivel azért kellett 15-20 percet állni (lenn az utolsó 20-25 méteren kanyargott a sor, ráadásul az Úr, aki lenn nézte a jegyeket meg is jegyezte, hogy "mi ez a káosz itt") mert az iskolás csoport tagjai rendszeresen kiesetek a felvonó ból, így 1 ember kábé 3-4 tányérból ment fel, ill. ment volna fel ha nem mondta volna nekik a tanárnőjük, hogy a 7-es oszlopnál szálljanak ki.(ergó a kis pályán)
Az erdei pályáról annyit, hogy ok, hogy van, és tök jó, csak azt nem értem, hogy ha már megy a ratrak, akkor miért nem azt a részt csináljátok, amit nagyságrendekkel többen használnak.
No, ennyi lett volna a szerény véleményem. Amúgy azért 2500-3000 ft azért nem olyan kevés pénz, hogy könnyedén nyelje az ember az olyan dolgakat ami nem a hely- és hóviszonyokból adódik (vö. Kékes,Szentimre).
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.02.13. 20:46
Látom itt olvassák a pálya fenntartók ezt az oldalt, néhány kérdésem lenne hozzájuk:
-Végre valahára van egy ratrak itt Magyarországon, akkor miért délután 2kor kezdenek ratrakolni. És ha már el kezdik, és nem sajnálják a benzint, akkor miért az eredei pályát csinálják, amikor az emberek a csigalassú felvonó közepén kiszállnak, hogy ne kelljen lejönniük a használthatlan felsőrészen??????
-Láttak már túrista utat? És erdei sípályát? Ennyi erővel az egész ország egy nagy síterep
-Ha kinn van egy fél iskola -hétkönap ide vagy oda- miért nem nyitják ki a kis felvonót?
Sajnálom, hogy ha már a feltételek megvannak, nem használják ki!
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.01.25. 21:47
Van valami infótok eme becses cégről? Kérlek osszátok meg!
Köszi
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.01.25. 21:45
Megkaptad?
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.01.25. 21:43
Isola Európa egyik legszuperebb pályája?? :)) haha. Davos, Cortina d'Ampezzo, 2 alpes, Zermatt,Kaprun(itt még nem voltam) meg se közelíti Isola-t..
Józsi83
8 élménybeszámolót írt
8
19 éve tag
2006.01.23. 23:01
Hm. Hát van jó meg rossz hírem, ha belekontárkodhatok a beszélgetésbe. Mi két éve voltunk ott, amikor baromi nagy hó volt, 360 cm (!),ezt a helyiek is megcsodálták, annyi volt! Nagyon nagyon élveztük, jól síelőknek nagyon jó hely, és van pár baba pálya is, amúgy ha el akarsz menni a túl végig (observatoire, ha jól emlékszem) akkor tényleg frisnek kell lenned, 12 körül már nem érdemes elindulni, mert messze van, és nem érdemes lenn maradni a völgyben. De nagyon érdemes!!! Volt a közepén a két nagyobb hegy között egy hosszabb pálya (1-2 km) pálya, rajta tábla: "kifejezetten jól síelőknek: fekete pálya" Hm.. izzasztó. előszedtem a bérletet:mi márc.6-11ig voltunk.
Ami nem olyan jó: nincs key card, szóval elő kell venni a bérletet, de csak akkkor, ha egész lemész a faluig.
Azt, hogy úgy összeségében jó hely-e vagy sem, hát nem mernék állást foglalni, mert aztán tarthatomitten a hátam a kritikus kollégáknak. Az igaz, hogy nem egy Davos, de nem is Donovaly.Szerintem a fentebbi dolgokból kitalálhatod, hogy mi hogy éreztük magunkat.
A rossz hír, viszont hogy én úgy hallottam, hogy tavaly viszont nagyon gáz volt a hely, mivel nem esett túl sok hó, és mivel felújították a hóágyú rendszert, leengedték a tavat, amiből csinálják a havat, így pocsék volt az 15-20 cm amin lehetett próbálkozni. A szállás szokásos francia cucc volt, pici,de tiszta,és nekünk mázlink volt, így a síboxokig csúszahattunk. Dehát tudod, hogy van ez galléknál, szinte sehol nem kell 2 percnél többet sétálgatni. Hogy őszinte legyek, koripályára nem emlékszem, bár nem is kerestük, viszont uszoda nincs, vagy legalábbis akkor nem volt. Nem egy puccos hely a falu, de korrekt, van pár kocsma, meg egy diszkó.(az nagyon komoly hely.. tán 1 euro a beugró, de poén)

Tippek:
-Mindenképp 1600-ra menjetek és ne 1500ra, mert ott nincs semmi.
-Menjetek át már az első napokban is a túl oldalra, mert ott sokkal jobb pályák vannak

Na ennyi egyenlőre. Ha akarsz írj egy mail címet, akkor küldök pár fotót.
Üdv
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE