Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Scaevola által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Scaevola
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
Topik: Cerkno
2005.01.21. 08:53
Hi!

Családi és baráti. Aki szervezi az utat az az én nagybátyám, és még leszünk egy jó páran a családból. Nem vagyunk nagy bulizók, azt hiszem ezt a szálloda sem nézné jó szemmel (no és másnap sielni is kell!), de az ulti/társasjáték partik eltartottak minden este 11-ig. Alatta meg persze azért csúszik mindig a nedü.
Mikor két éve kiértünk kb. 1 óra volt. Bejelentkeztünk, és már adták is a síbérletet, becuccoltunk, és irány a pálya. Most is így tervezzük.
Scaevola
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
Topik: Cerkno
2005.01.20. 10:15
Szia Zozóka!
Akkor egy csapatban leszünk, mert mi is abban a szervezésben megyünk, csak Pákozdról!

Két éve mi a Letenye-Cakovec-Ormoz-Ptuj-S.Bistrica-Ljubljana-Logatec-Cerkno útvonalon mentünk (kb. 430 km). Akkor még építették az autópályát S.Bistrica és Ljubljana között, de ahol volt ott fizetni kellett érte. Át kell ugyan menni a horvátokhoz (útlevél kell!!!), de nem sokat megy ott az ember. Letenye felé sokat kell a hegyekben mellékutakon kanyarogni. Van aki a hovátoknál elmegy egész Zagreb-ig, mert arra több az autópálya (ha minden igaz befejezték), de hosszabb az út (kb. 510 km.) Talán most érdemes ezt is meggondolni, de úgy tudom a horvátoknál is fizetni kell az autópályáért (a határ után mi nem mentünk az autópályára!). Már nem tudom mikor indultunk, de egyre ott voltunk. Most is korán idnulunk, hogy még vasárnap csúszhassunk egy párat.

Ha eldöntöttem merre megyünk, majd írok!

Ha valaki esetleg nem olyan rég járt arra, írja már meg, merre ment, és mik a tapasztalatai!

Köszi!

Scaevola
Scaevola
3 élménybeszámolót írt
3
19 éve tag
Topik: Cerkno
2005.01.19. 09:11
Sziasztok!
Mi két éve voltunk Cerknoban, a Hotel Cerknoban szálltunk meg, és nagyon jó volt. Idén februárban megyünk. A pálya jó, sokféle pálya van kezdőtől a profiig, igaz nem túl hosszúak, és nem túl sok, de nem unod meg egy hét alatt. A terep hóbiztos, de vannak hóágyúk is. Mikor ott voltunk a harmadik éjjel esett 40 (!) cm hó. Én boardoztam, úgyhogy aznap alom volt a bordozás! :) A felvonóknál nem, vagy csak minimálist kell várni, azt is csak hétvégén. A szálloda is jó, svédasztalos reggeli és menüs vacsora van, amihez svédasztalos a salátabár (bár ezt lehet, hogy miattunk azóta megszűntették...) A piáért fizetni kell, de ha viszel, nem szólnak érte. Van alkalmas hely az esti kártyához, társasjátékhoz is, csak ne legyél hangos. A szállodához tartozik egy kis uszoda, ami a szállóvendégeknek ingyenes, jó benne lubckolni egy kicsit a vacsora előtt, de a szaunáért fizetni kell. A szálloda ugyan nincs a sípálya mellet, de a szállóvendégeket ingyen busz viszi a pályára (reggel két időpont oda, du. két időpont vissza.) még a legnagyobb hóban is. (A frissen esett 40 cm hóba is felvitt simán a busz, igaz, hogy előtte ment a hótoló, de ők ebből élnek!)
Ha érdekel még valami írj!
Scaevola
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.