Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Siro által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
Topik: Donovaly
2011.01.01. 08:52
Egyébkéntmeg igenis lekell írni,hogy ha egyegy pálya minősége "szar ,az szar" az aktuális időben nem kell szépíteni ,én legalábis a negatív a meglepetéseket nem szeretem.Jó lenne ha mindenki venné a fáradságot és irna a pályáról ahonna éppen hazajött,hogy milyen volt akkor mindenki tudna mindent ,mindíg telelenne a fórum új hírekkel,nem?
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
Topik: Donovaly
2011.01.01. 08:46
Sziasztok! Nekem az a véleményem ,hogy a fórum azért jó hogy információt kapjunk az aktuális pályák minőségéről,felvonók számáról,hogy mi üzemel ,milyenek a körűlmények az adott pályákon,ne érjen negatív meglepetés ,mert senki nem azért megy el sielni,hogy nézze a nem működő sílifteket,vagy esetleg hó sincs a pályán ,senkinek nem grják az égből a pénzt az üzemanyagra..Az ,hogy kineke mi a véleménye a szlovákokról az egyéni vélemény szerintem senkit nem érdekel.B.U.É.K. és sok havat mindenkinek.Jó csúszásokat
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.12.31. 20:21
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék,hogy milyen a pálya az északi oldalon. Vasárnap reggel mennénk ki ,hány felvonó üzemel és hogy milyen a pálya van-e elég hó? Ha tud valaki valamilyen információval szolgálni azt megköszönöm ,nemszeretnénk potyára kimenni.Mindenkinek B.U.É.K.,jó szezont és sok havat kívánok.
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.12.24. 16:40
Köszönöm a segítséget,akkor azt mondjátok ,hogy ide nyugodtan elvihetjük a gyerekeket? Kb.milyen hosszúak a pályák?
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2010.12.24. 07:56
Sziasztok!! Szeretnék érdeklődni a Dachstein West-i pályáról Gosau és Russbach és környéke régió-ról hogy mik a tapasztalatok,milyenek a pályák hossza,gyerekeknek van -e lehetőség gyakorolni sielni,? Január végén mennénk Gosau-ba lenne a szállásunk : Aki tud infót szivesen várom .Köszi
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
Topik: Bukovel
2010.01.17. 16:58
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék Bukovel-lel kapcsolatban ,mi Debrecenben vagyunk és hogy hol érdemes megközelíteni ezt a helyet? Érdemes-e kimenni ,mert engem egy kicsit kíváncsivá tett a hely . Sajnos van bennem egykis tartás az ukránokkal kapcsolatban .Olyanok jelentkezését várom aki volt már kint! Milyenek az árak,az út,mennyi idő odaérni? A tájékoztatást előre is köszönöm!! Sok havat .. Csáó
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2009.01.11. 10:02
Sziasztok ! Mi Jan .25-28ig megyünk Copok Északra ,és érdeklődnék hogy működik ez a bérlet kaukció?? Mennyibe kerül így egy napijegy és mennyit kapunk vissza ha leadjuk a bérletet.Várom válaszotokat Köszi
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2008.12.27. 08:40
Hello City:Várom jelentkezésedet pontos leírást adjál már(pl.pályák.árak ,tömeg meg ilyesmi) köszi Siro
Siro
9 élménybeszámolót írt
9
15 éve tag
2008.12.25. 08:49
Sziasztok.Hétvégén szeretnénk menni Pleysi-re érdekelne ,hogy van-e értelme odamenni,vagy mennyünk máshova??? Azok jelentkezését várom aki személyesen volt kint . Köszi Siro
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.