ide is bemásolom:
Kedves Pattyski!
Ahogy írásaimból láthattad, szeretem SK-t. Írtam, hogy AU átlag 10%-kal drágább, de előfordul, hogy azonos kategóriában olcsóbb. És értem a számításokat a felvonók árait és kültségeit tekintve, de SK nem csak a felvonók árait tekintve hátrányos, hanem azon kapcsolódó szolgáltatások tekintetében sem sokkal jobb a kép, amit az emberek elsősorban elolvasnak. Sajnos ezért nem tudok ismerősökkel síelést SK-ba szervezni, pedig szeretnék.
1. AU Annaberg, 30 km pálya, azonos magasság és szintkülönbség Donovalyval, 3 ülőszékes, 6 csákányos felvonó, 0 perc sorbanállás, napijegy 24,5 Euro egész szezonban (nincs szilveszteri felár), szállás 5.600 Ft, azaz 21 Euro félpanzióval (olyan minőségeben, ami SKban 3*).
2. AU Lachtal (ahová sok pesti gyerektábort szerveznek) gyerekjegy 16 Euro, 3*-os hotelben pályaszállás 40 Euro/fő.
Fentieket csak azért írtam le, mert SZERETEM SK-t és Donovalyt, és értse meg Donovaly is, hogy miért maradnak el a pestiek (persze gazdasági válság is van, de a tapasztalatom szerint a válság leginkább azokat érinti akik korábban sem költöttek ennyi pénzt üdülésre).
Szeretném a 2 hetes síelést SK-ban tölteni, de síelni senki sem egyedül megy, a baráti társaság álláspontja szerint ugyanazért a pénzért AU-ban jobb szolgáltatást kap.
Úgyhogy idén csak a gyerekkel kettesben és csak hétvégére megyünk majd Donovalyba, igyekszünk nálatok megszállni. A társasággal a többi út AU és RO.
Szerintem a gyerek élvezni fogja Donovalyt, látta képen és várja Dodót!
Köszi, hogy eddig elolvastad, azt szeretném még kérdezni, hogy a tapasztalaitok alapján mikor vannak a legkevesebben? Január közepe? Nálatok lehet félpanziót kérni? Ezt nem találtam meg a honlapon. A Wesselényi utcában mindent elintézhetek, a csipkártyás bérletet is?
Jó szezont!