Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

fester által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
fester
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.11.13. 19:15
Tényleg nagyon szépen köszönöm sokat segítettél,úgy látom ha te nem vagy tulsokat nem tudok meg...nemsokan gyakorlottak vagy mernek hozzászólni a Chopok témához.Amiatt nagyon szomorkodok hogy nem müxik a legfelső felvonó...én szeretek minnél magasabbra jutni,szívesen megnéztem volna a csúcsot és a kilátást...meg a roszz időt is..:):):)

Bocsi hogy ennyit kérdezősködtem...de sajnos ilyen kiváncsi fajta vagyok,gyüjtőm az információkat....télleg véletlenül nem tudod hogy az éjszakai síellés hogyan müködik és mennyibe kerül???...
fester
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.11.11. 23:57
Köszönöm szépen télleg nagyon nagyon sokat segítettél. Síelés közben gondolni fogok ráá hogy ezt neked köszönhetem:):):):)

Még egy kérdés:)..űgye Észak Chopokra gondoltál (Pavcina Lehota) , mert ezenkívül találtam délen 2 Lehotát meg még 1-et Liptovszky Hradok környékén.Ja meg mégegy..úgye 2024 méter magas szóval müködika legfelső felvono(Lukova-tól fölfelé)...mert egy csomo térképen azt nem jelölik..és átlehet menni a déli oldalra is síelni?
Ha valakinek még van valami okos ötlete Chopokkal kapcsolatban vagy egyébb jó sítúrát vagy síközpontot ismer az léccives ossza meg velem

Külön köszönet Zolinak tiszteletbeli Chopok szakértönknek:):):)
fester
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.11.10. 21:46
Meg igaz hogy egész szezonban nagyon nagyon nagy a sorbanállás...még hétköznap is...és nagyon kevésszer lehet feljutni a felvonokkal??
fester
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
2001.11.10. 21:29
Köszi szépen sokat segítettél...de ha esetleg a falu nevét is megtudnad mondani az még jobb lenne:)... Meg nem tudod hogy idény közbe is találni ott helyet vagy előnyös esetleg elörre kimenni és lefoglalni? Szóval ha látatlanba kimegyünk mondjuk februárba akkor fogunk valami alvohelyet találni???
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.