Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

PTK26 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
PTK26
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2017.02.10. 11:28
Sziasztok!

Idén először jártam a terepen.
Mint ahogy azt többen írják, reggel korábban kell picit neki indulni a hegynek, mert 9 órát követően nagy a sor és gyakorlatilag elmegy a délelőtt a logisztikával.
A pályák tökéletes állapotban vártak minden reggel, az időjárás kegyes volt, így gyakorlatilag estig olyanok is maradtak. A terepet első sorban gyerekes családoknak ajánlom illetve kezdőknek. Számos atrakció és különboző akadályok (félcső, buckák stb) segíti a tanulni vágyókat. Számos síiskola is megtalálható a terpen. Mi a Mayer-t választottuk. Szigorúan szubjektív vélemény, hogy az iskola szervezésén lehetne mit javítani, viszont az éppen ekkor kezdő, németül és angolul beszélő oktató profi volt, így a gyerekek eltanultak ezt-azt. VAlószínűleg más iskolát választanánk a jövőben - egy tanács, hogy nem feltétlenül kell erőltetni a magyar nyelvű oktatást, főleg a 7-8 éves kortól.
Honfitársainkban kellemesen csalódtam, gyakorlatilag mindenki nagyon kedves és udvarias volt. Sok pozitívumot tudnék még felsorolni, ennek ellenére valahogy nem hagyott bennem maradandót. A családomnak viszont tetszett és számomra ez a fontos. Mindenkinek jó csúszást!
PTK26
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2016.12.21. 10:07
Sziasztok!

A hétvégén életemben először jártam a központban. Kezdőknek kimondottam ajánlom, szezonkezdésnek szintén kiváló. Gratulálok a létesítmény üzemeltetőinek, kimondottan jól éreztem magam. A pálya minőség 5 csillagot érdelemt vasárnap, mindenkinek ajánlom!
PTK26
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2014.09.21. 14:13
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
A lábam viszonylag kicsi (42-es), viszont a vádlim vastag. Ebből kifolyólag 20 éve állandó probléma a sícipő. Az utóbbi években ezt úgy tudtam megoldani, hogy nagyobb méretű cipőben síeltem (hát, az nem az igazi). Idén ismét neki futnék egy megfelelő cipő beszerzésének. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata vagy tanácsa, merre induljak neki a keresésnek? A segítségeteket előre is köszönöm!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.