Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

edried által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
edried
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Koralpe
2014.02.24. 21:56
3 napot töltöttünk Koralpén. Két gyermekünkkel (4 ,6 év). Alapvetően csak havas élményt szerettünk volna biztosítani a gyerekeknek, mivel ott méteres a hó és tőlünk nincs is messze a síterep.
Hó tökéletes volt, megépíthettük a hóemberünket, rengeteg hóangyalka készült,volt mit lapátolni. És elhangzott a síelni szerető szülők számára gyönyörűnek tetsző kérdés" ugye máskor is eljövünk?

Tökéletes szállásunk volt Familie Oblak-nál 1 km-re a pályától ' hálószobás appartman+fürdő+ konyha+ Külön nappali kinyítható kanapéval 2 éjszakára 108 Euroért.

A varázsszőnyeg az Intersport tulajdona, így csak az sioktatóik használhatják.Szerencsére két nap is összejött a minimum 4 fő gyerek, így megtartották az oktatást.10-12ig 30Euro/fő

Szánkópálya: Naturrodelbahn, ami lifttel nem közelíthető meg csak gyalog a sípálya mellett felsétálva. Így ez a programot kihagytuk, bár jó sport lett volna nekünk felhúzni két gyereket a hegy tetejére.

Korcsolyázás is a programban szerepelt, de sajnos az Eishalle in Wolfsberg(Klagenfurter str.99.)csak 02.21-ig volt nyitva a nagyközönség számára, de kárpótlásul részt vehettünk életünk első hoki meccsén és körbe sétálhattuk a gyönyörű belvárost.
edried
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.01.29. 21:09
Nagyon köszönöm a sok-sok hasznos információt.Síbérletet lehet venni fenn az 52-s pályánál esetleg a Hotelban vagy lenn kéne beszerezni a Millennium expressnél? Van kedvezmény szálló vendégeknek?
edried
3 élménybeszámolót írt
3
15 éve tag
Topik: Nassfeld
2009.01.28. 21:16
A Hotel Sonnleitn-ben foglaltunk szállást a jövő hétre.Felmerült jó pár kérdés amire talán itt választ kaphatok. Tudja valaki, hogy milyen út vezet a hotelhez, általában szükséges-e hólánc?(nem a mai nagy havazásra gondolok....) Hol lehet a közelben korcsolyázni? A társaságban vannak nem síelők, ezért jó lenne tudnunk, hogy a hotelnél van-e Hütte az ebédek miatt, mert úgy tudom, hogy a szállodában nincs erre lehetőség.Igaz, hogy a szálloda wellness részlege napközben nem használható?Eltérő infóm van arról, hogy a szállodához milyen pálya vezet. Térkép szerint piros, szóbeszéd szerint van valami kék is(van kezdőnk is) Ha valaki már sielt rajta milyennek itéli, halvány pirosnak vagy feketébe hajlónak, mert ugye az nem mindegy.
Ezen kívül bármi hasznos infót örömmel olvasunk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.