Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

micaster által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
micaster
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2007.01.29. 16:30
A súly stimmel, nem vagyok több 70-nél (sőt mostanában inkább a 65-höz közelebb), 180 körüli magassággal. Általában ezt a súlyt szoktam is tartani. Akkor még az a kérdés, hogy hosszra a 160-170 közötti megfelelő lenne? A lejtőn szeretek gyorsan menni bár nem állat módjára, és szeretném megtanulni a carvingot a mostani kicsit kusza stílusom helyett.. Köszönöm a segítséget, így egyszerűbb lesz a választás.
micaster
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2007.01.29. 14:25
Üdv! Gyorsan döntenem kéne léc vásárlás ügyben. Szimpatikus az elan spedwave 8 és bár a boltban nagyon készségesek voltak, azt mondták erről még nem nagyon van tapasztalat. Igazából az érdekelne, hogy egy ilyen kemény lécet érdemes -e venni ha most haladó szinten vagyok, (de azt mondják szépen fejlődöm :) )?. Szánnék rá többet inkább most, minthogy néhány év múlva vegyek egy újat. Köszönöm a hozzászólásokat!
micaster
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
Topik: Síkötés
2006.03.07. 10:58
Tud valaki ajánlani freestyle léchez kötést? A boltban ahol a lécet vettem egy scott (salomon) titanium lenne hozzá de erről még nem nagyon hallottam véleményeket és nekem sem volt még. Előre is kösz a kommenteket. Üdv!
micaster
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.12.22. 13:40
Köszi a gyors választ! Így valószínű freeride mellett döntök... Még annyi, ha 180 vagyok ennél a kategóriánál is irányadó a kb. állig (közepes tudásszintnél) érő hossz? Üdv, kellemes ünnepeket meg jó csúszást mindenkinek!
micaster
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.12.22. 10:21
Abban tudna valaki tanácsot adni,hogy érdrms-e freeride lécet venni akkor ha az ember azért többnyire gondozott pályán síel, viszont néha van alkalma kijutni terepre is? Az ötletem pl. Völkl Mantra bár még nem néztem utána a paramétereknek, annak sem, hogy alkalmas-e carving sízésre. Ha valaki tud ebben infóval segíteni szívesen venném.
Elöre is kösz a hozzászólásokat!