Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

IULIU által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2010.12.12. 21:37
Sziasztok,

Szilveszter periodusban keresnek magyar nyelvu sioktatot / sioktatast 9 eves, halado situdasu lanyomnak.
Mar irtam a Soelle siiskolanak is, de ugy tunik, hogy ok nem beszelnek angolul... en padig nem beszelek nemetul...

Elore is koszi a segitseget,

Iuliu
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2010.12.12. 21:31
Sziasztok,

Ha valaki tud, kerem szepen segitsen Leki sibotok vasarlasaban; ki importal, arul Magyarorszagon Leki termekeket? A kov. erdekelnenek:
http://www.leki.com/skiing/skiingPole.php?pID=170
http://www.leki.com/skiing/skiingPole.php?pID=135
Elore is koszonom mindenki segitseget!
Iuliu
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2010.02.19. 19:32
nekem van ilyenem... de meg is lehet vasarolni a srac honlapjan: sofaskischool.com
keves oktatot lattam ilyen precizen demonstralni :-)
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2009.12.26. 14:20
szia Gaboca,

csak szubjektiv velemenyek vannak, de ha osszerakjuk az infokat elobb-utobb kialakul belole valami... :-)
nem vagyok en sem az SLX-el osszehazasodva, de az utobbi 2 ev elan-volkl-rossignol-atomic tapasztalatai alapjan nalam az SLX a tuti befuto; rossignol folosleges komentalni - kritikan aluli, de szerintem a masik ketto is az elan alatt marad;
viszont ez mar jo kis osszehasonlitas volt, hogy tobben jobbnak tartottak a stockli-t mint az elan-t!

koszi,

I.
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2009.12.26. 11:52
szia Joci,

1ertelmu az slx a nyero! szamomra oriasi csalodas volt a speedwave technologia... nagy reklam, nagy felhajtas... a semmiert... ismerem a sloven sracot aki 2-3 eve amikor indult a speedwave generacio keszitette a honlapot... 35000 eurot koltott ra az elan, pedig abbol mar gepsort is lehet venni...

visszaterve a slx-hez: szigoru, kemeny, nagy tudast igenylo silec, csak akkor vedd meg ha ugy erzed technikailag is fel vagy ra keszulve es tudod kezelni, mert ha nem kepes a sajat maga utjan menni... :-))

sztem az alltalam elozoleg emlitett 4 gyarto kozul a legjobb az SL kategoriaban, de termeszetesen a sznobok nem veszik, mert szloven es az ciki... a speedwave-nal semmi kulonoset nem ereztem, de sok mindenkivel beszeltem aki ugyanezt reagalta...

egyebkent az enyem es a felesegeme elado, mert szeretnem kiprobalni a stockli-t
https://sielok.hu/apro/hirdetes/3844/
https://sielok.hu/apro/hirdetes/3845/
... aki mindkettot viszi - alkudhato!

koszi,

I.
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2009.12.25. 21:30
/ a hozzászólást áthelyeztem a már meglévő Stöckli topikba - admin /

kedves Bukfenc,

elismerem, hogy nem neztem vegig mind a 254 topikot ebben a temakorben mielott batorkodtam volna az alabbi temat megnyitni;
ennek ellenere veletlenul az alltalad emlitett topikot en is lattam, de mindossze 1 relevans hozzaszolast talaltam, azzal a megjegyzessel, hogy a megfelelo katagoriaban minden uj silec 4 nap utan meg tokeletesen all a jegen... foleg ha a hasznaloja tudja hogy kell a jegre tenni... (bocs Gaboca, nothing personal... :-))
azt is elismerem, hogy 30 ev sieles utan nem modhatom el magamrol,hogy mindent tudok..., pl. a stockli silecekrol semmit... ezert is lettem volna kivancsi relevans velemenyekre, osszehasonlitasokra...
en ossze tudom hasonlitani mondjuk az elan-volkl-rossignol-atomic SL modeleket, ha valaki ezek kozul akar valasztani es kivancsi a velemenyemre, szivesen elmondom...
ilyesmi erdekel tovabbra is - osszehasonlitas -, ha van olyan aki tud segiteni :-)
elore is koszonettel,
I.
IULIU
7 élménybeszámolót írt
7
17 éve tag
2009.12.25. 10:58
Hello mindenkinek,

Hozzaertok velemenyet kerdeznem a stockli silecekrol. 1 Laser FIS SL vagy Laser SL kozott ingadozom, de mivel meg soha nem csusztam ilyen leceken, nem igazan tudom mi a ket model kozotti kulombseg, illetve a tobbi - Magyarorszagon ismertebb markahoz kepest milyenek, hogy viselkednek.
Jelenleg Elan SLX-en csuszom es meg vagyok elegedve!
Erdemes egyalltalan lecserelni?
Es ha igen, magyarorszagon ki forgalamaz ilyet, hol, mennyiert?

Elore is koszonom a jotanacsokat! :-))

I.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.