Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kissge által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.11.12. 10:29
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Síkötéshez csavart hol tudok venni illetve átfúrás után a régi lyukba szeretnék "dugót" venni. Bocsi ha szakszerűtlen voltam.

Előre is köszi a segítséget!
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.02.25. 08:21
Hello mindenki!

Tegnap voltam fent, a felvonókezelők től hallottam, hogy a Veronika rétig azért nem lehet síelni, mivel a felvonó nyomvonala keresztezi a pályát. A telefonos tájékoztatás szerint pedig azért nem nyitják meg mert kevés rajta a hó. Az új felvonó építésekor nem gondoltak erre? A Veronika rétig majd úgy lehet lesíelni, hogy a pályát kiszélesítik a csákányos utolsó oszlopától balra lévő részen. A pálya jó volt egyébként az alján lehet kisebb kavicsokkal találkozni. Még egy észrevétel, a snowboardosok közül sok hölgy nem tudta használni a felvonót, őket a személyzet kézségesen vitte fel szinte folyamatosan motorosszánnal, egyszer egy úr kérdezte meg, hogy mivel egy személlyel ment fel a motoros nem e felvinné a válasz nem volt mivel ha meglátja a főnöke kirúgja ( az úr teljesen jogosan megjegyezte, hogy valószínű csak azért nem viszi fel őt mert nincs hosszú szőke haja) utánna megjegyzendő, hogy a hölgyeket ugyanúgy vitték. Ettől eltekintve én teljesen meg voltam elégedve a pályával.
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.02.20. 13:53
Hello mindenki!

Ma felhívtam a sípályát , ahol elmondták, hogy a déli pálya valószínűleg nem lesz megnyitva teljess hosszban. Az északi sípályán 30 cm természetes havat ratrakoltak ami 10 cm tömörítve ugye, tehát valószínű hogy csak rövid idejig fog üzemelni az északi pálya. A telefonos hölgy azt mondta, lehet hogy csak fél napot bír ki a pálya, ez ugye nagybann függ mennyien használják.
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.02.13. 12:59
Üdv.

Én tegnap voltam fent, a pálya jó egyedül a pálya legalján vannak apróbb kavicsok tényleg csak a legalján ahol a csákányos indul, azóta esett egy kevés hó is , úgyhogy biztos jó. A személyzet rendkívül segítőkész.
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.02.11. 08:28
Szia!

Már nyitva van a felső része a síparknak várhatóan holnap a 4 es pénteken pedig a 3as pályát is megnyitják.

https://www.sipark.hu itt minden infot megtalálsz
kissge
6 élménybeszámolót írt
6
15 éve tag
2009.02.09. 12:57
Tegnap este már kint volt a főoldalon az infó nekik hogy hétfőn zárva lesznek. Nyitás kedden.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.