Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
tokszi által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  toksziFérfiHaladó síelő
Dátum: 2012.03.05. 10:57
Topik: Gemeindealpe
tokszi Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2006.10.31.
21 síterepet értékelt

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!

Egy két friss infó erről a helyről, még szezonzárás előtt (helyiek szerint március közepe, attól függetlenül, hogy a hóviszonyok nem indokolnák az ilyen korai zárást).
Február 23-25-ig töltöttünk el itt 3 napot. A pálya, mint már korábban többen is írták, igen változatos, a közép állomástól felfele inkább haladók részére való, attól lefelé pedig kezdők is bátran síelhetnek rajta. Hatalmas mennyiségű hó van, ami az utolsó napokban az időjárásnak köszönhetően kissé olvadni kezdett. A három nap alatt nem volt olyan, hogy valamelyik felvonónál várni kellett volna fél! percnél többet. Nem értem, miért ilyen népszerütlen ez a síterep a közelben lévő Annaberg és Mariazell pályáival szemben? A kiszolgáló személyzet kedves, segítőkész.
Hüttékben kb ua. az árak vannak, a "medvésben" (középállomásnál lévőben) magyarul is tudnak. Egy fő részére pl májgombócleves (Leberknödelsuppe), gőzgombóc (germknödel) és valamilyen innivaló kb 12 EUR.
Szállás: Volentér Gasthaus csak jókat tudok mondani, ár-érték arányban az egyik legjobb a környéken.
Saját vélemény, aki teheti és rövidebb időeig, változatos pályákon, sorbanállás nélkül szeretne síelni az nyugodtan válassza ezt a síterepet.
Feladó:  toksziFérfiHaladó síelő
Dátum: 2012.01.13. 13:22
Topik: Mátraszentistván Sípark
tokszi Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2006.10.31.
21 síterepet értékelt

Akkor lehet gyártani a havat:) Jövő héten csütörtökön mennék hozzátok elég messziről (Bcs). Várható addig valamilyen változás a nyitott pályák tekintetében?

Üdv
A

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »