Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

pipistrello által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
pipistrello
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.03.04. 16:16
Szia,

Csak egy kérdésedre válaszolnék, mert Tonalen még nem voltam.
A pályák karbantartása Olaszországban (3 helyen voltam) tökéletes. Ez annyit jelent, hogy ha nincs hó, akkor is van:)(és jó) Ha meg sok hó van(nem mindig jó) akkor is jó a hó.
A lifteket folyamatosan újabbra cserélik, csákányost nem fogsz találni(szinte tuti),nemúgy mint pl. Ausztriában, és tárcsásat is csak elvétve, babypályáknál.(tapasztalataim szerint)
Szerintem a legjobb hely Olaszország.Hangulat,kaja,finom kávé, ezt az évet(februárt) kivéve napozásra alkamas déli verőfény, ha a pályán nem is, de azon kívül szimpatikus emberek.Idén azt vettem észre, hogy az emberek 95 %-a jól síelt és boardozott. A board nagyon meglepő volt.
Csak ajánlani tudom.
Jó síelést.
pipistrello
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.02.23. 13:40
Sziasztok,

Én csak bérelem a léceket, és úgy látom hogy jó néhány év bérleti díjából kapom meg ugyanazt a minőséget a boltban, ráadásul így évente akár a legújabb típussal probálkozhatok. Idén a Dynastarnak a piros-fehér-kék a csőrénél szegecselt "fémbetétes" lécével síeltem és nagyon tetszett. Persze a tartósságáról nem tudok semmit, de pont emiatt nem akarok sílécet venni, hogy egy rossz mozdulattal, vagy esetleg valaki más rossz mozdulata miatt 100ezres nagyságrendű lécemet használhatatlanná tegyem. Persze más lenne a helyzet, ha minden évben lenne keretem egy újra:) pl:Ausztria, Svájc
Haverom Nordica léce pl. egy szikla miatt: kuka:)
pipistrello
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.02.22. 09:21
ha még nem késő! biztos, hogy nem olcsóbb, akkor sem ha levonod az utazás napjait(pontosan nem emlékszem, de akkor kiszámoltam(febr. eleje), én legalább is utánajártam Val di Fassa-n és egy középkategóriás léc picit drágább mint itt a top kategóriás, persze a kényelmi szempontok nem tudom neked mennyit érnek. Ahol én bérlem ott nem számít bele az elvitel és a visszahozatal napja, és 13.500 volt 6 teljes nap síelés + két nap utazás + az 2 nap ingyen = 10 nap
pipistrello
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.02.21. 10:30
Sziasztok!

Én két hete jöttem haza Sella Rondáról, Campitello di Fassa-ból. De nem mentem körbe egy szarvashiba miatt, mert aki vette a bérletet nem Dolomiti Superskit vett:) Mivel azonban előtte ezen a fórumon (ld Sella Ronda topic itt: https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=20
olvastam néhány elmarasztaló hozzászólást, így nem vettem hozzá különbözetet és csak picit van hiányérzetem, mivel a pályák tökéletesek voltak anélkül is.(Val di Fassa, Col Rodella, Belvedere).
Hozzá kell tennem, hogy mi olaszba járunk mindig, mivel 99%-ban süt a nap, napozunk. Namármost azaz 1 % jött be, hideg volt felváltva percenként sütött a nap, vagy fújt a szél, hóviharok(bár én nem használom, de a síszemüveg enyhén szólva ajánlott):)(le is zárták Sella Rondat legalább két napra, nem lehetett körbemenni.), de így is élvezhető volt tökéletes hóval, én mint középjó sielő nagyon bírtam. Ezen a helyen fekete pálya nem nagyon van, de rengeteg piros, és hosszúak is. Síliftek nagyon jó minőségüek. A táj pedig egyszerüen lélegzetelállító!! Tudni kell, hogy február már csúcsszezon, és Szimi korábban ezért kevesebb embert találhatott, az én hetemben azonban tele volt, de a sorbanállás így sem vészes, ez a pályarendszer rengeteg embert elbír probléma nélkül. Az éttermekbe 2-kor érdemes beülni, ekkor kezd kiürülni, előtte zsúfolt, bár étteremből is rengeteg van.( Ajánlom a latte caldo con wov italt, ami majdnem, Bombardino csak lágyabb(magyarul forró tej tojáslikőrrel):)
Egyszer volt negatív tapasztalat! Kicsit fújt a szél, ezért 4-kor az orrunk előtt lezárták azt a liftet, ami hazavitt volna minket, ezért egy erdei pályán kellett lecsúszni a szomszéd(Canazei) faluba, ahol viszont az első 10 buszra nem fértünk fel. Ekkor érdemes taxizni, ha összeszedtek még néhány embert, akkor hazzavisz 1 - 1,5 Euro ért fejenként.
Ha van kérdés csak írjatok a forumba, még olvasgatom.
pipistrello
5 élménybeszámolót írt
5
19 éve tag
2005.02.21. 10:23
Sziasztok!

Én két hete jöttem haza Sella Rondáról, Campitello di Fassa-ból. De nem mentem körbe egy szarvashiba miatt, mert aki vette a bérletet nem Dolomiti Superskit vett:) Mivel azonban előtte ezen a fórumon olvastam néhány elmarasztaló hozzászólást, így nem vettem hozzá különbözetet és csak picit van hiányérzetem, mivel a pályák tökéletesek voltak anélkül is.(Val di Fassa, Col Rodella, Belvedere).
Hozzá kell tennem, hogy mi olaszba járunk mindig, mivel 99%-ban süt a nap, napozunk. Namármost azaz 1 % jött be, hideg volt felváltva percenként sütött a nap, vagy fújt a szél, hóviharok(bár én nem használom, de a síszemüveg enyhén szólva ajánlott):)(le is zárták Sella Rondat legalább két napra, nem lehetett körbemenni.), de így is élvezhető volt tökéletes hóval, én mint középjó sielő nagyon bírtam. Ezen a helyen fekete pálya nem nagyon van, de rengeteg piros, és hosszúak is. Síliftek nagyon jó minőségüek. A táj pedig egyszerüen lélegzetelállító!! Tudni kell, hogy február már csúcsszezon, és Szimi korábban ezért kevesebb embert találhatott, az én hetemben azonban tele volt, de a sorbanállás így sem vészes, ez a pályarendszer rengeteg embert elbír probléma nélkül. Az éttermekbe 2-kor érdemes beülni, ekkor kezd kiürülni, előtte zsúfolt, bár étteremből is rengeteg van. (Ajánlom a latte caldo con wov italt, ami majdnem, Bombardino csak lágyabb(magyarul forró tej tojáslikőrrel):)
Egyszer volt negatív tapasztalat! Kicsit fújt a szél, ezért 4-kor az orrunk előtt lezárták azt a liftet, ami hazavitt volna minket, ezért egy ersdei pályán kellett lecsúszni a szomszéd faluba, ahol viszont az első 10 buszra nem fértünk fel. Ekkor érdemes taxizni, ha összeszedtek még néhány embert, akkor hazzavisz 1 - 1,5 Euro ért fejenként.
Ha van kérdés csak írjatok a forumba, még olvasgatom.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.