Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

vargamarc által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vargamarc
1 élménybeszámolót írt
1
5 éve tag
Topik: Donovaly
2019.02.10. 21:19
Sziasztok!
Február 4-8-ig voltunk Donovalyban. Az öt napos bérletet már itthon megvettük a Lupus Travelnél, aznap pont jó volt az Euro árfolyama. Egyébként kint minden rendben volt a bérlettel. A 2/A-n mentünk és Ipolyságnál léptük át a határt, Zólyom és Besztercebánya érintésével érkeztünk a sípályához. A nagy tranzit forgalom ellenére jól telt az utunk.
Mind az öt nap a Nova Hola pályáin síeltünk, egyszer-kétszer mentünk át a Zahradiste oldalra éjszakai sielésre. Első nap hatalmas szél és köd nehezítette a sportolást, ezért kevesen jöttek, cserébe szuper volt a pálya. A többi nap viszont gyönyörű napsütéses idő volt, néha egy-két felhő és szellő. A piros 1-es és 9-es pályát viszont minden nap csak 11-ig lehetett normálisan használni, mert utána buckássá és jegessé vált. Sérülések, balesetek miatt, szinte minden nap szükség volt hegyi mentőkre, egy alkalommal mentő helikopterre is. A fölső 2-es pálya viszonylag alkalmas volt egész nap.
Maga a síelés élménye jó volt, viszont a pálya környéke (parkoló) kritikán aluli, 6-8 cm-es jég borította a területet,(úgy tűnt, hogy még a hajlandóság sem volt meg arra, hogy idejében el legyen takarítva a hó) ilyet máshol még nem tapasztaltam.
A Funparkban teljesen kezdők számára adnak lehetőséget síelni tanulni. Egy oktató óra 50 perc, ennek az ára gyerek, illetve felnőtt esetében 29-31 Euro + 6-8 Euro a tanpályára való belépés. Lehet választani magyar és szlovák oktatók közül, aki teheti és szeretné, hogy gyermeke tudjon síelni,vagy aki felnőttként szeretné most kezdeni, azoknak mindenképpen ajánljuk az ottani síoktatást!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.