Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Dávidee által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2024.12.02. 13:36
Sziasztok!

2025.01.04-ei indulással keresünk két főnek fuvart Brianconba esetleg Puy Saint Vincentbe. Vissza pedig 01.11-ére. Ha esetleg van valakinél két szabad hely kérem jelezze. Csomagjainkat egy másik autó elviszi úgyhogy csak a két főnek kellene hely.

Köszönöm
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2006.02.12. 18:37
hello Zsolt

szerintem nyugodtan elmehettek chopokra mert rengeteg szállás van és nem hiszem hogy ne találnátok. Bodiceben szinte minden házban vannak kiadó szobák. Vannak telefonszámaim is ha esetleg így nem mertek nekiindulni.
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2006.02.05. 08:27
Szia Edu!

Én tgnap jöttem haza chopok északról és a jóidő miatt 2x is sikerült átmásznunk a déli oldalra. Sztem nem túl nehezek a pályák és jól karban vannak tartva bár délutánra már eléggé olvadt a hó. A felvonók boardosoknak nagyon combosak főleg a 4üléses utáni tányéros. A freeride meg most nem igazán érvényesül mivel fent jeges a hóréteg teteje. Talán jövő7en már esik egy kis friss hó.
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2006.01.08. 09:03
Ezt most te tényleg komolyan gondoltad Alberto01? Én tavaly nem hogy találkoztam volt Szovjetúnióbeliekkel hanem együtt is laktam velük. Nekünk semmi problémánk nem volt velük sőt inkább jófejek is voltak. Úgyhogy emiatt ha nem mész a jasnára többet akkor az a te bajod. Amúgy Szlovákiát tényleg nem lehet Ausztriával együtt emlegetni. Szerintem Szlovákia sokkal jobb :))

Dávid
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2005.12.25. 12:34
sziasztok

Gyors válaszra lenne szükségem kérdésemre. Mennek-e a felfonók 26-án azaz holnap a Jasnán? Mert a neten azt olvastam hogy a 6üléses a K.Grünre felvivő 4üléses és a Kabinos sem üzemel. Kösz
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2005.11.14. 18:41
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy valaki tudja-e tényleg lesz újra felvonó chopok északi oldalon a csúcsra? És mikor van Szlovákiában síszünet?

D.
Dávidee
7 élménybeszámolót írt
7
20 éve tag
2005.01.20. 16:41
Sziasztok nekünk is szimpatikusnak tűnnek Martin sípályái. 4-en mennénk 3napra február közepén. Ha valaki tud olcsó szállást a pálya közelében (max 10km) akkor írjon nekem.
Előre is köszi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE