Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Blaze által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.03.01. 13:08
Agent, ez azért nem egészen pontos. Jelenleg inkább a Tyrolia magasabb szintű kötései (pl az én LD12-esem :) ) full diagonalok, azaz elől és hátul is nyitnak oldalra. Tehát nem csak a régebbi Tyrolia kötések ilyenek.
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.21. 11:37
Szia Vid!

Azért a ski/walk funkció a felsőbb kategóriás bakancsoknál is létezik. Felsőbbet mondok és nem legfelsőbbet, azaz versenykategóriát. Nekem egy Nordica Next 5.1 bakancsom van, aminek a flex indexe 60-tól 80-ig terjed. Én adok a bakancsnak rendesen minden hóviszony között meg ugratások, de semmi panaszom nincsen. Óvatosan a flex bűvölettel. aversenybakancsok amelyek 100 körül vannak, arra lettek kitalálva, hogy arra a néhány percre amíg egy versenylesiklás tart maximális egybeforrást biztosítsanak a léccel. Ez a keménység azonban nem túl kényelmes egész napos síeléseknél. Javítsatok, ha tévedek.
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.17. 14:20
Van a Salicenek is szemüvegre való síszemüvege. Legutóbb a Flotta síboltban láttam a Hegyalja úton kb 6e ftért. Nekem is Salice van és nagyon bejött, csak az újak nincsenek narancssárga lencsével, pedig az az igazi mert rossz fényviszonyoknál is kiemeli a kontúrokat.
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.17. 12:19
Sziasztok!

Elnézést ha egy kicsit off topic, de ezt meg kell osztanom veletek. Meséltem a head ic 200 lécemről (ld fentebb). Nos ehhez Tyrolia LD 12-es kötés tartozik, ami szintén szuper. Csakhogy én nagy ügyesen elhagytam azt a két csavart, amik a kötéseket a Railflex sinjein (mert ezek nem ilyen felfúrt, hanem sínre csúsztatható kötések) tartják. Ezek speckó csavarok és még a Vadon szervíz sem tudott adni, de még a Tyrolia importőre sem. Erre nagy nehezen lenyomoztam egy tyrolias emailcímet, ami aszem valami vezető Tyrolias kontaktja (a Business Developmentért felelős) és írtam neki, hogy továbbítsa legyen szíves a megfelelő embernek a kérésem, hogy küldjenek ilyen csavarokat. A válasz kb. 10 perc után megérkezett az illetőtől: "Természetesen, adjam meg a címem és amint lehet postázzák a csavarokat" Persze majd akkor lesz itt ha itt lesz, de akkor is le a kalappal a Tyrolia előtt (bár egy emailcímet a honlapjukra is kirakhatnának). Ha meg is kapom a csavarokat akkor biztos nyertek maguknak egy hűséges vásárlót. És nem is került sokba nekik. Ezen más cégek is elgondolkozhatnának. Szóval ha a Topicot kiterjesztjük a kötésekre is akkor az én szavazatom a Tyroliára száll.
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.14. 09:56
Szia Run-fan!

Ez a Mammut-beli Vadon volt. Aszem az volt a mázlim, hogy pont a tulaj volt benn és így ő saját hatáskörben dönthetett a kedvezményről. Utána azért körbenéztem a neten, hogy valóban kedvezmény volt-e vagy amolyan Hervises "gagyit adunk 89.000 helyett most csak 18.000 ért" de a léc eredeti árát kötéssel mindenhol 5-600 euró közé tették. Persze a kivételes vételhez vedd hozzá, hogy ez szeptember végén volt, most nem hiszem, hogy találsz ilyen árat. Egyébként extra pofátlan voltam mert a tulaj 70 e akarta adni. Még az is nagy "bót" lett volna de én még alkudtam 5 e-t a hecc kedvéért:))
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.13. 13:05
Én legutóbb salomon kötést láttam fischer felirattal. Gabcsika te láttál Tyroliat is?
Blaze
7 élménybeszámolót írt
7
19 éve tag
2005.01.13. 12:55
Sziasztok!

Én idén találtam valami fantasztikusat: Head ic 200 177cm. Már a vétel is kivételes volt mert a léc a Tyrolia LD12-es kötéssel kb 150e forintot ér és a bolt tulaj némi alkudozás után 65e-ért odaadta. Nem idei típus, de erre sosem adtam igazán. Kipróbáltam már kezelt pályán, buckán és szűzhóban is és lenyűgöző. Azt teszi, amit kigondolok. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni egyelőre, de az biztos, hogy anyag van benne. Ez talán az egyetlen negatívuma is, mert nem egy pille léc. De a magam 85 kilójával azért meg tudom mozgatni. Az előző lécem egy Völkl S11 volt, aminek rejtélyes körülmények között kiszakadt a kantnija. Síelek már olyan szinten, hogy ne a köveken forduljak, ezért nem értem, hogy mi történt vele. Ami pedig a múltban szétnyílt az egy Kastle volt. azt hiszem a jövőben csak olyan lécet fogok venni, aminek van az orrán műanyag sapka, mert ha egyszer egy kicsit is beférközik a jég a rétegek közé az orránál az tovább nyitja a burkolatot és semmi nem parancsol "megálljt" onnantól.
04-s-hea-cyber-ic-200-superrailflex.gif
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.