Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

dorkakk által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dorkakk
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
2014.11.02. 19:20
Kicsit (na jó, nagyon) megkésve itt egy beszámoló, leginkább a Skikurs-ról, nem is pedig a síterepről, de remélem, hogy néhányan elolvassátok majd ennek ellenére is.

Február utolsó és március első napjait töltöttük az osztályommal Bad Gasteinban, a Jugend Herberge "Hotel"-ben. A környéken, leginkább Bad Gasteinban nagyon kevés a pályaszállás, ezért mi (is) a saját busszal mentünk a pályákra, de van síbérlettel ingyenesen használható "Postbus" is, ami szintén a pályákra visz. A szállás, annak ellenére, hogy JuFa, hagy némi kivetnivalót maga után. A fürdő kicsi, extrém kevés szekrény van, és az étel borzalmas, de diákok táboroztatására még mindig jó. (magyar személyzet)

Mi Sport Gasteinba nem mentünk, Dorf- és Bad-Hofgasteinban 2-2 napot, valamint Bad Gasteinban 1 napot voltunk. A pályák nagyon jók voltak, szépen karbantartottak, de az alsó harmadban már dél előtt is kásás volt a hó, ha volt egyáltalán. Nekünk gyönyörű időnk volt, napsütés, sehol egy kósza felhő, aminek köszönhetően kevésbé rutinos osztálytársaim már az első nap le is égtek.

A Dorfgastein-i Fun-Park a legjobb a 3 síterep közül, oda sokszor mentünk. A síliftek azért nem 100%ban olyan modernek, mint pl. Flachauban. Csákányos/ tányéros ugyan nincs sok, de a kényelmetlen 2- és 4 ülésesekből túl sok van, a Gondik pedig jók, csak nagyon lassúak a lecsatolás miatt. A néhány 6-8 személyen puha, buborékos liftek viszont nagyon jók.

Nekünk Bad- Hofgastein tetszett a legjobban, ott van a fogaskerekes, amit ki kell próbálni, lehetőleg nem lefelé. Délután még mindig viszonylag jól sízhető a pályák alsó szakasza is.

Aki önellátást választ, vagy olyan rossz az ellátás mint nálunk volt, annak a város közepén található Spart ajánlom. A Spar mellett van egy Intersport, ahol nem csak venni, de bérelni is tudunk, meglepő módon nem túl magas árakért.

Egy csodálatos hetet töltöttünk Gasteinban, voltunk a Thermeben is, és utolsó nap síelés után elmentünk a Ski Aprés partiba is, ami kiváló zárása volt a hétnek.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.