kujtorgo, arany ászok és soproni nincs, de nem volt semmi sem kiemelkedően drága...ahogy mondom a szembeni pizzériát senki se hagyja ki, 5,50 egy sonkás és isteni finom, a nagyon extra sem több 7-nél. Nem az Idealban laktunk hanem apartmanban, amiből a 6osról és 4esről tudok nyilatkozni egy megállóval arrébbról, nagyon jók és nagyon voltak a miénkben volt mosógép nagy nappali és még nagy kád is! A fűtést semmilyen módon nem kapcsolják be mielőtt mész ha nincs vki ott éppen, ezzel számoljatok. Vigyen mindenki melegítőt és helyben a közértben van 2,60-ért átalakító is hozzá, mert természetesen a hajszárítóval meg ezzel azzal akadnak áramellátási problémák. Ahogy Lacanator írta, a pályák és kocsmák (bár ahogy már sokan írták nem olcsó na valljuk be) kárpótolnak mindenért, mi Kolesza Istvánnal voltunk, Iwiw-en megtaláljátok őt (tesitanár a gödöllői egyetemen), gyerekeknek és felnőtteknek is szervez tábort, mi 77e Ft-ért kaptunk szállást, 6 napos síbérletet, reggeli vacsorát és napi 2! óra jóféle oktatást, 3 csoportra osztva az érkezetteket...Őt nagyon ajánlom mindenkinek!
A kaja? Nézd aki nem egy gourmet nem biztos, hogy talál benne akkora kivetnivalót mint én, de mondom a borsólevesnek nevezett víz szottyos úszkáló izékkel mindent vitt, az édességek sorrenben: száraz rizskoch olcsó lekvárral, piskótának mondott gumiizé olcsó lekvárral, puding extraborzasztó módra fél deci, kedvencem a vegyes befőtt, mi is volt még...na mindegy...igaziból a hozzáállást sem díjaztam, h megkértem hadd vigyek reggelente egy nyomorult szendvicset és semmilyen módon nem volt a faszi erre hajlandó, pedig mondom befizettem. Meg lehetett volna oldani, hogy kiadnak egyet vagy a pasimnak kifelé és megyünk isten hírével...de nem...Szóval sok ember megette a kaját, de én inkább ettem volna minden este pizzát szemben ha már Olaszországban vagyok...Én voltam a hülye, hogy befizettem, kiemelem.
Szerintem itt nem érdemes hotelbe menni, mert kiemelkedően jók és nagyok voltak az apartmanok (egy megállóval arréb ahol a Disco ki van írva, ott laktunk a másik hotel melletti házban a tejes utcában!) és aki akar befizet az Idealba...
Ja még vmi! Nagyon fontos. A tejes utcában lementek, van egy nagy tehén farm és önkiszolgáló friss tej!!! Nem lövöm le a poént, mert extra jó vicces és haladó na, mindenképpen fejjetek egy üveggel! A sajtbolt sem hanyagolandó, mondom 8-12 eurós sajtok isteniek, pármai sonka (aki nem evett még: nagyon kevés elég belőle!) 16-ért, szóval nem volt drága...
Síbusz: szállásoknál áll meg és 10 perc alatt ott vagy a felvonó aljában, nem kell kocsizni egyáltalán, kényelmes is, meg jó arc a vezető, belém konkrétan szerelmes volt:-)))