Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Makaróni által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.02.25. 15:25
tété:
Iwiwen keresd Kolesza Istvánt hátha tud segíteni, mi vele voltunk.
Többiek:
Normálisak vagytok? Mit szapuljátok már egymást? Ez a szomorú bazzeg ezért nem állok össze soha többé senkivel síútra...de komolyan. Gázok vagytok. Vki megkérdezte a gőzgombócot és leszeditek a tíz körméről mert még most tudatlanként kérdezni mer vmit? Forduljatok már magatokba.
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.02.07. 12:11
Hát én itthon sem eszem Anikó sajtot és főként kinn nem örültem a magyarnak nevezett! ellátásnak.
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.30. 09:18
luca13, már én is leírtam és korábban egy csomóan: pizza a városban 5-9, sör bárban hüttében 3,5-4,5, paninis szenya odafönn 3,8-4,5, tál kaja 10től fenn, bombardino 3-4, közért magyar áron. Olvasni is kellene;-)))

Amit még most sem értek, hogy ilyen lukakba minek mentek szállodába? Legalább 70nm-es apartmanban voltunk ha nem nagyobban...káddal, melegvízzel (minden nap lubickoltam a fájó lábammal)...A kaja ahogy olvasom máshol is siralmas.
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.29. 09:10
kujtorgo, arany ászok és soproni nincs, de nem volt semmi sem kiemelkedően drága...ahogy mondom a szembeni pizzériát senki se hagyja ki, 5,50 egy sonkás és isteni finom, a nagyon extra sem több 7-nél. Nem az Idealban laktunk hanem apartmanban, amiből a 6osról és 4esről tudok nyilatkozni egy megállóval arrébbról, nagyon jók és nagyon voltak a miénkben volt mosógép nagy nappali és még nagy kád is! A fűtést semmilyen módon nem kapcsolják be mielőtt mész ha nincs vki ott éppen, ezzel számoljatok. Vigyen mindenki melegítőt és helyben a közértben van 2,60-ért átalakító is hozzá, mert természetesen a hajszárítóval meg ezzel azzal akadnak áramellátási problémák. Ahogy Lacanator írta, a pályák és kocsmák (bár ahogy már sokan írták nem olcsó na valljuk be) kárpótolnak mindenért, mi Kolesza Istvánnal voltunk, Iwiw-en megtaláljátok őt (tesitanár a gödöllői egyetemen), gyerekeknek és felnőtteknek is szervez tábort, mi 77e Ft-ért kaptunk szállást, 6 napos síbérletet, reggeli vacsorát és napi 2! óra jóféle oktatást, 3 csoportra osztva az érkezetteket...Őt nagyon ajánlom mindenkinek!

A kaja? Nézd aki nem egy gourmet nem biztos, hogy talál benne akkora kivetnivalót mint én, de mondom a borsólevesnek nevezett víz szottyos úszkáló izékkel mindent vitt, az édességek sorrenben: száraz rizskoch olcsó lekvárral, piskótának mondott gumiizé olcsó lekvárral, puding extraborzasztó módra fél deci, kedvencem a vegyes befőtt, mi is volt még...na mindegy...igaziból a hozzáállást sem díjaztam, h megkértem hadd vigyek reggelente egy nyomorult szendvicset és semmilyen módon nem volt a faszi erre hajlandó, pedig mondom befizettem. Meg lehetett volna oldani, hogy kiadnak egyet vagy a pasimnak kifelé és megyünk isten hírével...de nem...Szóval sok ember megette a kaját, de én inkább ettem volna minden este pizzát szemben ha már Olaszországban vagyok...Én voltam a hülye, hogy befizettem, kiemelem.

Szerintem itt nem érdemes hotelbe menni, mert kiemelkedően jók és nagyok voltak az apartmanok (egy megállóval arréb ahol a Disco ki van írva, ott laktunk a másik hotel melletti házban a tejes utcában!) és aki akar befizet az Idealba...

Ja még vmi! Nagyon fontos. A tejes utcában lementek, van egy nagy tehén farm és önkiszolgáló friss tej!!! Nem lövöm le a poént, mert extra jó vicces és haladó na, mindenképpen fejjetek egy üveggel! A sajtbolt sem hanyagolandó, mondom 8-12 eurós sajtok isteniek, pármai sonka (aki nem evett még: nagyon kevés elég belőle!) 16-ért, szóval nem volt drága...

Síbusz: szállásoknál áll meg és 10 perc alatt ott vagy a felvonó aljában, nem kell kocsizni egyáltalán, kényelmes is, meg jó arc a vezető, belém konkrétan szerelmes volt:-)))
3.jpg
1.jpg
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.28. 16:03
mariakicsi: ez amit az Ideálban kaptunk nem magyaros ellátás, hanem egy hogyan főzzünk legolcsóbban még talán ehető menzás kaját,- volt. Amikor a meg nem jelent társunk kajáját megpróbáltuk elkérni (a fasírt) éppen csak a körmünkre nem vágott a konyhásmaca, hogy mit képzelünk ugráltatjuk itten... Összehasonlításképpen voltam Villachban a skanzenes szálláson ott is magyarok főztek és simán hozták az osztrák csodás gőzgombócot és az ehető leveseket ráadásul 3 különböző főételből választhattunk előre!
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.28. 15:52
Még vmi, vki írta, hogy a sajtok nem olcsók. Hát kérem a 8-12 (egy sz*ros CBA simán kitesz egy trappistát ennyiért) eurós sajt árak kilónként szerintem kifejezetten olcsónak mondhatók, és ebben volt pecorino és gorgonzola is, a pármai sonka 4-5ezer forintért sem drága, már ha vki ismeri az itthoni árakat mondjuk a Culinarisból...és amit írtatok igen, én nem magyar kaját akarok enni ha már Olaszországban vagyok, persze én basztam el, hogy befizettem a menzára...de mindjárt jön még valaki és írunk pozitívumot is, azt nem lövöm le:-)))
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.28. 12:53
Sziasztok.

Megjöttünk Paganellából az apartmanok várakozáson felüliek (első pár napban persze rohadt hideg) az időjárás és a terep csodás volt. De az Ideálos kaja gyerekkori menzás élményeimen nem lépett túl. Két vacsorát és a kötelezően fél 8-ra tett összes reggelit hagytam ki, aki kicsit is igényesebb ne egyen ott! A borsóleves konzerv szottyadt borsó és némi fagyasztott szottyadt répa keveréke leveskockával, a carbonara-nak nevezett izé knorr szerű trutymákban úszó sonkás tészta, a reggeli minden nap szinte ugyanaz (két kivétel: egy rántotta és egy bundáskenyér pluszban), az édességek egytől egyig ehetetlenek. Két ehetőbb kajával találkoztunk a lencselves (bár édes volt ki tudja miért) és a fasírt. A személyzet bőven hagyott kívánnivalót maga után, a pasi (remélem olvassa) aki viszi az egészet kérdésemre, ha nem eszem reggelit kaphatok-e egy szendvicset, megerősítette, hogy innen kivinni nem lehet semmit, pedig ugye kifizettem...Fél 8-kor meg egyen akinek 6 anyja van pihenésben, biztos csak én vagyok erre érzékeny:-)

Szemben a pizzeria nagyon olcsó és nagyon jó, a közért magyar áron, semmivel ne készüljetek szerintem a napi csokin meg minimálon kívül! Sör még Dreher is van...

Hja még vmi: Idealba érkezésekor egy pasi letette a két kislapost megtöltve a pultra és kijövet bemenet, ahogy cuccoltak be, máris ellopta vki. Aztán pénztárca is tűnt el. Erre is azt mondta a szállodát üzemeltető muki, hogy dehát itt csak magyarok vannak. Hát ez a szomorú kérem!

Makaróni
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.18. 10:20
Mi holnap megyünk, az Idealban eszünk és apartamunk van foglalva. Nagyon várom, mert egyszer jártam Tonale-ban és azóta az olasz síelés szerelmesének vallom magam, mégha nem is jutottam ki egy ideje:) Majd referálok.
M.
Makaróni
9 élménybeszámolót írt
9
16 éve tag
2008.01.14. 11:30
Sziasztok!

Kötöttem a Netrisken Axa Világjáró** utasbiztosítást és be is ikszeltem, hogy síelni megyünk, de marha olcsó lett. Van ezzel vkinek tapasztalata? Én úgy tudom, hogy a sízés nem extra rizikófaktor, legalábbis tavaly még nem volt az, mára esetleg változott ez?

Ez a leírása a csomagjaiknak, kössem esetleg mégis a nagyobbat?

http://www.axa.hu/document/AXA_KeziKotveny_Beliv.pdf&letoltes

Köszi,

Marcsa
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.