Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

racesl által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
racesl
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2012.01.11. 22:02
Kedves Fórumozók!
Január 8-án vasárnap délelőtt sieltünk a síparkban. Kb. 11-ig sor sem volt. Az új lécet kár volt elvinni, mert az 4-es, és 5B pályán is több helyen föld, fű, apró kavics volt a ratrak által a hóba keverve.(2-es 3-as pályákon nem mentem).
Kár hogy sok ember egyedül megy csákányos lifteken - ettől is hosszabb a sor. Remélem sikerül a még havat gyártani, mert a már megnyitott pályák egyes részeire is nagyon kellene frissítés.


Kedves Mátraszentistváni Sípark!
A tányéros felvonó mikor fog működni? Úgy tűnt, ebben a szezonban még nem ment, több vonórúd is hiányzik a kötélről.
Az A+B felvonó össz. szállító kapacitásának így több mint 1/3-a hiányzik,pedig ha minkettő megy az is kevés szokott lenni.
Személy szerint a 9:30-as nyitást későinek tartom. Európa legkésőbben nyitó sípályája? Ez pont a kisebb gyerekekkel érkezők számára probléma, hiszen így nagyon rövid a délelőtt.
A 2 órás ill. 4 órás jegyet miért nem lehet vásárolni? Az EU konformitás jegyében ebben is fel lehetne zárkózni az alpesi síterepekhez.
racesl
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Topik: Csorba-tó
2011.12.28. 23:37
Sziasztok!

Mi dec. 28-án voltunk a Soliskón sielni. Minden pálya és felvonó üzemelt. Fent szikrázó napsütés, kék ég, szélcsend, meleg (+5-7 C) pálya alján -1 -2 C + gyenge köd. Tavasszal se lehetne jobb időt kifogni. Sor nem volt, egyből jegyolvasás, kb. 2-3-4 szék megy el mire beülsz. Vélhetően ez a magas főszezoni jegy árnak köszönhető. 31 EUR a nap jegy. :(
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.