Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

VVeron által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
VVeron
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2019.02.06. 14:49
Sziasztok!
Nem készül valaki Budapestről Lackenhofra síelni mostanában? Nálunk maradtak a chipkártyák (5db), eljuttatnám, ha vállalja az illető a visszaváltást.
Január 26-31-ig 4 gyerekkel (még csak 3 síel) szuper kis síterep. Mivel esetünkben a szülőknek csak fél-fél nap jut mindig, annak is egy része közösben a leglassabb lurkóval, nekünk erre elég volt, gyerekek is nagyon élvezték.
VAn néhány pálya, ami keskenysége miatt hamarabb felbuckásodik, ettől eltekintve mindenki találhat magának szerethető pályát. Piros 4-es carvingozni nagyon élvezetes, Nagyöcsi feketéje is szuper e célra, bár vannak elkeskenyedőbb szakaszai, de összességében kevésbé fekete, mint lentről tűnhet, nagyon jó. Kis hároméves kedvence a kék 8 volt, erdei kis kerülőkkel, teljesen gyerekbarát ugratóparkkal. Szuper, hogy itt a gyerekek által is leginkább használt ülős lift gyerekbiztos kiesésgátlókkal van ellátva, plussz gurtni, hogy a kicsit nagyobbacskák egyedül is le tudják hajtani. Gyerekparkban is van hosszabb, kicsit "haladóbb" varázsszőnyeges pálya, bár nálunk ráment kb 25 felnőtt kezdő és leégették a motorját, így lezárták egy napra. Na ekkor kapott rá a kis mini a nagy ülősre meg a kék8-ra. :)
Családoknak nagyon ajánlom, és közel is van.
VVeron
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2014.02.09. 22:58
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném bakancsválasztás ügyben. Korábban még inkább a hagyományos, illetve fél-carving korszakban síeltem komolyabban, elég jó szinten. Azóta snowboardoztam, illetve gyerekeket szültem, így most már velük együtt a carving korban próbálnék visszanyergelni a lécekre a deszka helyett.
Ezt egyelőre idén tesóm kölcsön-lécével tenném. Szerintetek bakancsból milyet érdemes vennem a régi helyett, elsősorban a flex index terén vagyok nagyon tanácstalan: cél lenne, hogy esetleg amíg a gyerkőccel tüttyögve jövök le, illetve bújkálok a sísuliban a macis kapuk alatt, az alatt se szorítsa ki a szusszt a lábamból, gondolom, erre a célra a puhább lenne ideális. Viszont egy-két önálló száguldozós menetre pedig gondolom, az álatalam mindig is imádott gyorsabb tempóhoz pedig a keményebb lenne megfelelő. Ti melyik irányban kötnétek kompromisszumot a helyemben?
Előre is köszi a segítséget.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.