Johny Cash által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2021.12.14. 21:24
Ismerőseim kimentek Alpe dHuez-re. Covid igazolványt néha lecsippantják a felvonók aljában. Maszkot kell hordani sorban meg liften, elvileg nem elég a sál, de gyakorlatban csak akkor kiabálnak utánad, ha semmi nincs az arcodon.

És még mindig működik a 2 Szputnyik + 1 Pfizer/Moderna kombináció...
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2021.12.06. 21:14
A franciáknál is működött a hétvégén a 2Sputnyik + 1Pfizer-es CovidPass, mert csak az utolsó oltás nézik/látják. És ugye ők még megkérdezni se tudják milyen volt az első két oltás, merthogy ugye csak franciául tudnak :)
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2010.02.10. 15:22
Terka és a nap 24 órájában részeg társasága inkább menjen szánkózni a Normafára. Ennyire primitív bandával régen kellett együtt utaznom.*

*nagybetűk kisbetűre módosítva /Admin/
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.02.08. 18:48
Hát jelentem megjöttem az említett irodával a suli.si -vel Franciaországból.
55000Ft - normál szállás (mindenkinek napos erkély az marhajó jó!), sípályák jók, buszok nem az igaziak, szervezés gördülékeny. A hét végén 18 fokban sétáltam a Monaco-i kaszinó előtt pálmafa árnyékban...Hehe
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2010.01.22. 15:33
Jorgosz Travel: 800millió... Újranyitott Zeus Dias néven.
Eurotours: 13 buszt írt át a tulaj a másik cégére 2 nappal a csőd előtt utasok persze kint rekedtek...
Síelős példa: Érdi Gábor Exit Tours tavaly több 10ezer Euros tartozást csinált a partnerei felé. Ebből megvette az Utas Tours-t és folytatja tovább ***.
Még tavaly is ezrek rekedtek kint Görögországban, nemhogy megtérítik a kárt a biztosítók, örülhetsz ha hazahoznak..
Ez nem az állam béna kacsa szabályozásán múlik, hanem a tulaj szándékán. Ha át akar verni át fog, ha nem nem.
A bizalom kb minden szolgáltatás alapja, ezt ne várd egy satnya állami szabályozástól.
Aki mást gondol naív, nyugodtan hagyatkozzon a médiára.. Vagy fű úr műsorára :)
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2010.01.22. 12:06
Csabi

Akárkinek lehet bankszámlája Mo-on. Külföldi cégnek, magánszemélynek, non profit szervezetnek. Ha ez nem egy létező cég akkor szerinte miért erre a névre utaltál??
Mr Ski International-nek? :)

Szerintem egy kicsit túlparázod a dolgot feleslegesen. Pakolj be egy kis arckrémet mert tűz a nap és 2m hó van kint :)

Jó síelést.

Johny
Johny Cash
7 élménybeszámolót írt
7
16 éve tag
2010.01.20. 23:12
Az Osterbraui Sherlock Holmes :) Jó ott a sör ez tagadhatatlan. Az is hogy ez Faludy Fű Firkász nem valami egyenes ember.

Tavaly voltam ezzel a csapattal és Isolán és fizettek mindenkinek +1 nap szállást és bérletet, mivel egy lavina elzárt minket a külvilágtól.
h i r d e t é s
SÍTÁBOROK 2026/2027
SZÁLLÁSAKCIÓK 2026/2027
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
Feliratkozom a hírlevélre