Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

beth által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
beth
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
Topik: Visegrád
2012.02.25. 20:53
Sajnálom, hogy az idén az időjárás miatt ilyen korán bezárni kényszerültetek, még mentünk volna. Remélem idén végre a gyerek eléri a megfelelő láb és magasság méretet a gyepsí kipróbáláshoz.:-)
beth
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.27. 16:27
Szerintem valahol tudomásul kell venni, hogy a síelés nem olcsó sport és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások sem azok, az érveket pro és kontra már az előttem szólók leírták. Tény, ha az ember egy szezonban sokat síel és mondjuk még családos is és teszem azt bérből és fizetésből él a közszférában, akkor szinte luxussá válik a síbérlet mellett a 5-10 ezres kaja költség.
Viszont megítélésem szerint az ember Eplényben is le tud ülni a kis házi kajájával, mint ahogy Ausztriában sem nézik ki a hütték teraszáról. Egyébként pl. Visegrádon sem, ami amúgy is barátságosabb áron üzemel, ugyan kisebb kaja kínálattal.
beth
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.02.26. 19:09
Sziasztok!

Mi ma voltunk 2 gyerekkel, a férjem már volt itt egyszer a gyermekünkkel. Én még soha nem voltam Eplényben és még mindig kezdőnek minősülök, a család többi tagja viszont haladó.
Kilenc óra után érkeztünk parkolóhely még bőven volt, a jegyért kb. 20 percet álltunk sorba. A Sólyom előtti beengedő kapu zsebben elég nehezen érzékelt, a beszállással nem volt gond, bár furcsa, hogy a mozgójárda a patakmeder felé megy, de ha valakinek problémája akadt a beszállással/kiszállással leállították, ami azért a fentebbi részeken himbálózást és sok megállást eredményezett. A sok megállás tehát szerintem nem az ő hibájuk.:-)Alapban a lenti várakozási idő 3-5 perc volt!
A kiszállós rész tényleg elég szűkös- ha a mellettünk lévő versenyző ránk húzódik- ezt a belső íven a saját gyerekem miatt egy eséssel érzékeltem. Ezt azért hosszabb távon jó lenne kicsit szélesíteni.
A pályák nagyon jók voltak, dél körül kezdtek valamennyire buckásodni és jegesedni, ami tapasztaltabb sízőknek nem probléma. Pár hete voltunk Stuhlecken, ahhoz képest meg tényleg szuper volt.:-) A nyitva lévő feketét ugyan most nem próbálta a család többi tagja, de tavaly az akkor nyitva lévő kettesbe torkolló hármast a 6 éves azért legyűrte, bár az alja nagyon gáz.
Ha az idő engedi valszeg jövő héten megyünk!
A kaja finom volt, de tényleg nem olcsó, ha rendszeresen itt síelnénk tuti sokszor szendvics lenne a megoldás!;-))
beth
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2011.01.31. 17:56
Mi most hétvégén voltunk először ott és én is eléggé kezdő vagyok.
A 2-es pályáig jöttem le az 1/a-n, a fenti részen most is volt egy nagyon jeges/ meredekebb de viszonylag rövid szakasz.
Az tényleg húzós kezdőknek, alig bírtam leevickélni. Utána a 2-es pálya már jó minőségű volt.
A tömeg hatalmas volt, a társaság többi tagja hosszan várt, hogy feljusson a hegytetőre.

Szerintem a pálya kék, csak még a sítudásom hiányzik én visszamennék.:-)
Előzmény: (morzsa82 107234)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.