Sziasztok!
Mi ma voltunk 2 gyerekkel, a férjem már volt itt egyszer a gyermekünkkel. Én még soha nem voltam Eplényben és még mindig kezdőnek minősülök, a család többi tagja viszont haladó.
Kilenc óra után érkeztünk parkolóhely még bőven volt, a jegyért kb. 20 percet álltunk sorba. A Sólyom előtti beengedő kapu zsebben elég nehezen érzékelt, a beszállással nem volt gond, bár furcsa, hogy a mozgójárda a patakmeder felé megy, de ha valakinek problémája akadt a beszállással/kiszállással leállították, ami azért a fentebbi részeken himbálózást és sok megállást eredményezett. A sok megállás tehát szerintem nem az ő hibájuk.:-)Alapban a lenti várakozási idő 3-5 perc volt!
A kiszállós rész tényleg elég szűkös- ha a mellettünk lévő versenyző ránk húzódik- ezt a belső íven a saját gyerekem miatt egy eséssel érzékeltem. Ezt azért hosszabb távon jó lenne kicsit szélesíteni.
A pályák nagyon jók voltak, dél körül kezdtek valamennyire buckásodni és jegesedni, ami tapasztaltabb sízőknek nem probléma. Pár hete voltunk Stuhlecken, ahhoz képest meg tényleg szuper volt.:-) A nyitva lévő feketét ugyan most nem próbálta a család többi tagja, de tavaly az akkor nyitva lévő kettesbe torkolló hármast a 6 éves azért legyűrte, bár az alja nagyon gáz.
Ha az idő engedi valszeg jövő héten megyünk!
A kaja finom volt, de tényleg nem olcsó, ha rendszeresen itt síelnénk tuti sokszor szendvics lenne a megoldás!;-))