Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tyutyu13 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
tyutyu13
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2013.03.26. 20:46
A hétvégén értünk haza Orelle-ből.
A szállás nekünk tetszett, nem vagyunk nagy bulizós társaság, így örültünk is neki, hogy nincs hangos szórakozóhely a környéken :). A boltban nagyjából mindent lehet kapni, a péksüteményeket rendeltük csak meg, hogy biztos jusson nekünk is, de aki nem rendelt, az is tudott vásárolni.
Az apartmantól a síbusz a menetrendtől eltérően közlekedett, nem 15 percenként, hanem folyamatosan járt a kabinos lift és a ház között.
A pályák állapota elég változó volt, több éjszaka is esett a hó, így következő napon elég hamar buckásak lettek a pályák. Alapvetően látszott rajtuk, hogy próbálták rendbe hozni őket a nap végén, csak sajnos ez nem mindig sikerült teljesen. A csúcsokra még úgy is nagyon megéri felmenni, ha tudjuk, hogy buckás a pálya lefelé, mert gyönyörű kilátás van fentről.
A felvonók többsége gyors, látszik rajtuk, hogy pár éve újították fel őket. Meglepő volt, hogy az egész Val Thorens-i részen 2 tányéros felvonóval találkoztunk csak :).
Mi összességében meg voltunk elégedve mindennel, ha tehetnénk már ma visszaindulnánk még egy pár napot síelni :).
tyutyu13
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Topik: Les Orres
2009.01.24. 19:49
Sziasztok!

Mi egy kisebb társasággal szombaton utazunk Les Orres-ba, ahogy olvastam nem egyedül leszünk ott a fórumról :) (és egyébként febr. első hetében lesz még kb. 500 szegedi, debreceni és pécsi egyetemista is).

Meg tudná mondani valaki, hogy az élelmiszerek kb. mennyivel drágábbak kint, mint itthon, illetve, hogy egy vacsora egy étteremben-pizzériában kb. mennyiből jön ki?

Köszi szépen a segítséget!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.