Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kircsiakos által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kircsiakos
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Topik: Tauplitz
2012.02.07. 20:19
Tauplitz kilóg az osztrák síterepek közül, nem csak a sokat emlegetett "talpalás, botozás" miatt, hanem a pályák hossza/lejtése sem az igazi. Akár a felső piros vagy a ritkarövid fekete pályát nézem, sok a terasz, ahol csak át-utazol, hogy eljuss a következő letörésig.

Szerencsére a bérlet 5 síterepre érvényes, ajánlom Loser-t és Reisneralm-ot, Tauplitztől kb. 30 km-re. Főleg az utóbbi volt élmény FIS pályáival.

A Tauplitz-i Kulmhof apartmanház egyetlen előnye a földszinti uszoda/szauna rész. Viszont a folyosókon, recepció érezhető dohányfüst szaga nem kellemes. A 7 szintes apartmanhát stúdiói legtöbb esetben magántulajdonban vannak, a tulajdonosokon múlik, mennyire felszereltek. Itt szeretném megkérni Vályi Ferencet, hogy pótolja a hiányzó konyhai eszközöket, poharakat, tányérokat. Köszönöm.

Érdemes egy-két ezer forint felárat fizetni a déli oldalért. Napfény, panoráma...
kircsiakos
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2011.02.27. 17:19
2011. febr. 19-27 első Boszniai síélmenyünk. Egész héten szakadt a hó, péntekre igazi mélyhósí-paradicsommá váltak a jahorinai lejtők. Jó gyakorlat volt a gyors váltás a különböző karakterű szakaszokon: kezdés a méter feletti mélyhóban, majd jött a buckasí, végül kicsúszhattunk a gyengén ratrakolt pályára meghúzni a carving-íveket...

Kellemes élmény a bosnyák emberek kedvessége. Beültünk egy hüttébe (tetszett a frissen megnyúzott bárány az udvarán), Kértünk 2 rakiját, 2 sört, amiből a végén 9 rakija és 4 sör lett. A számlán 2 rakija és 2 sör volt...

Kicsit zavart a sok morcos Wolf Secutity-s emberke a felvonóknál, a non-stop cigifüst (felvonón is) és az egész hétre jellemző nagy köd (magla).

Összességében nem a megszokott osztrák/francia/olasz hangulat jellemezte, az egyik legjobb síhetünk volt.

Köszönet a házigazdánknak, Hvala Miroslav
Jövőre ugyanitt...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.