Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kristof83 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
kristof83
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2011.01.10. 18:40
Sziasztok!
Járt mostanában valaki a Vogel-en Bohinj-ban?
Milyenek a hóviszonyok? A hivatalos honlap elég lesújtó, mert aszerint nem működik csak 2 pálya, és folyamatosan plusz pár fok van és olvad a hó.
Január végén mennénk 6 napra, várható addig valami változás vagy hidegfront?
Már kétszer voltunk itt, mindkétszer tavaszi szünet idején, és akkor 300cm-es hó volt !!! Csúnya lenne ha tél közepén a csupasz hegy várna.... :(
kristof83
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Lachtal
2010.02.03. 20:02
villanyoslali:
Az tök jó lenne ha írnál milyen a pálya, mert mi meg 8.-án hétfőn megyünk és már nagyon kiváncsi vagyok.

Olyantól kérdezném aki már volt Lachtal-ban, hogy a térképen szaggatottal jelzett 1-es, 2-es, és 3-as pálya csak sífutóknak van, vagy sível és snowboard-al is végig lehet rajta csúszni?
kristof83
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Lachtal
2010.01.19. 13:36
Sziasztok!
Mi feb.8.-án hétfőn megyünk a Monarchiába 6 napra. Kihagytuk idén az utazási irodákat, és egyből a szállodát hívtuk. Remélem így is minden oké lessz. Nagyon készségesek voltak, bár az angol tudásuk annyira volt hiányos, mint a miénk :) Vicces volt mire megértettük egymást, de aztán összejött.
Az volna a kérdésem azokhoz akik már jártak itt hogy mi a nagyobb apartmant foglaltuk le, mert 9-en megyünk és érdekelne hogy kényelmesen el lehet-e férni, vagy zsufis a szoba, mivel a neten úgy van hogy 8-10fős az apartman (amit nem nagyon értettem)?

Ami még érdekelne hogy mennyire várható tömegnyomor a pályán illetve a felvonónál, mivel állítólag azon a héten van egész ausztriába a síszünet (kivéve pont itt Stájerországba, mert itt az ezt követő héten)?

Ja és a legfontosabb hogy mi a helyzet ott most a hóval és a pályákkal, illetve várható-e még addig legalább 30-50cm friss hó? Mit jósolnak az ottaniak?

Köszi a választ előre is!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.