h i r d e t é s

nanaytamas által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
nanaytamas
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Topik: Sestriere
2026.02.08. 21:28
2026 január végén voltunk pár napot Sestriere/Borgata részen. Hatalmas hó természetesen. Szállásunk Borgatában volt Hotel Hermitage full pályaszállás, kellemes kis hotel, nem egy mai darab de rendben volt, félpanziós ellátás.
Gyerek síbérlet 9 éves korig van csak. :(
A felvonók többsége beülős, eléggé lestrapáltak, kabinos csak egy vagy kettő van szintén nem mai darabok, síléc ölben, nincs külső tartó.
Pályák jól karban voltak tartva még hétvégén sem volt tömeg, kivéve a Sestriere oldalon ott sok a síiskola és az emberek többsége is oda koncentrálódik pedig a Borgata pályarendszer sokkal élvezetesebb, hosszabb és kevesebben vannak. Nem is beszélve a Fraiteve csúcsról induló északi pályarendszerekről ahol szintén kevesebben vannak és nem kellett várni a felvónóknál még a kétszemélyesnél sem.
Nem tudom miért de 10-11 óra között minden nap hirtelen sokan lettek szinte mindenhol viszont 13 órára a tömeg felszívódott nem tudom hova tüntek.
Az egész síterepre jellemző nincs nyilvános mosdó csak az éttermekben egy koedukált amihez sokszor sorba kell állni és elvileg csak "vendégeknek". Sajnos sokfelé sárga a hó emiatt.
A 27alta- 27bis- 46 alta pályák elképesztő panoráma útvonalak kellemes kék.
Három nap szinte nyitástól zárásig síeltünk és számos pályára nem jutottunk el olyan méretű a placc.
Összegezve szerintem érdemes Borgatában megszállni talán picit olcsóbb mint Sestriere és jobbak a pályák.
IMG-2473.jpg
IMG-2484.jpg
IMG-2512.jpg
IMG-2489.jpg
IMG-2457.jpg
nanaytamas
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
2025.01.02. 15:17
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a technologiával?
Elektromágneses rezgéscsillapítás a lécben EMC

Head Shape e-V8

Lehet profi szinten érzékelhető a különbség vagy olyan mint Ferrarival állni a dugóban?

Jó csúszást mindenkinek
nanaytamas
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Topik: Donovaly
2022.02.13. 10:52
Február 9--én egy napra látogattunk Donovalyba csúszni kicsit. Mivel hétköznap mentünk alig voltak a pályákon bár délutánra megélénkültek a lejtők. Határellenőrzés nincs, síbérlet vásárlásánál kérnek valamit ami hasonlít egy covid igazolásra, kapsz egy rózsszínű szalagot amit magadra raksz és innentől nem kérnek már semmit a hüttékben sem.
Nova Hola parkoló 10EUR/nap ami a síbérlet érvényesítése után 5EUR. Mosdók , WC tiszták
Két nappal korábban rengeteg hó esett ami a pályákon sajnos nem látszott mert a +5/+7 fokban olvadt, vizes , tapadós felületeket eredményezve még a Nova Holán is!! Itt a 2-es piros pálya még délután is egész jó állapotban volt de az 1,9 már délben nagyon kezeletlennek tűnt:(
A kék pályákon többen voltak de a felületek állapotán ez nem látszott rendben voltak. Minden felvonó üzemelt, sor nem vagy ritkán alakult ki.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE