Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

ADR által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (12)Időben csökkenő Időben csökkenő
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2009.02.26. 23:27
02-23-án 3-4 embernél többen sosem álltak elöttem, többször pedig egyensen csúsztam a kapuig. Én sem rajongok a hosszú sorokért de sajna ez benne van a pakilban!Azonban nem szeretném ha síterület korlátai miatt nekem mondanák több Km utazás után hogy te már nem jöhetsz be! Szóval nehéz mindeki számára elfogadhatót alkotni és az embertömeg sajnos tönkretehet 1 csúszásra szánt napot de szerintem erről legkevésbé az üzemeltetők tehetnek!Legfeljebb vigasztalódnék a hüttében!;)Sajnos kevés az ilyen szinvonalú síterep kishazánkban és ezek szerint annál több a télisport szerelmese!Számomra is létezik más alternatíva de ha úgy döntök hogy ide jövök akkor tudom hogy mire számíthatok!;)
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2009.02.24. 21:57
Le a kalappal Mártaszentistván elött én 3 éve voltam akkor is ill most is nagyon jól éreztem magam a havazással abszolút jó kis nap sikeredett a hütte bárhol megállja a helyét bár nem olcsó;)amúgy összeségében látszik a tenniakarás és a törődés a pálya hossz az adott azzal nem lehet mit tenni de a "miénk";)!
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2009.01.11. 15:36
1 hete voltunk Krompachy-n kétségtelenül mennek a hóágyúk non-stop termelik a havat probálják is rendezni feltölteni a pályát de a minőség az a rendkivüli hideg miatt is hagy kivánni valót maga után!A kétüléses brutál lassú majd odafagy az ember mire felér a húzólift mellette nem ment csak a fentiek!A pálya sokat van árnyékban ezért jegesedik elég rendesen a ratrakot kerülgetni kellett mert du is dolgozott!Természetes havat most sem nagyon láttam a web camerán de műhó az van szerintem bőven!
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
Topik: Hochkar
2008.04.03. 22:39
Azért a 8 as feketénél nem szakadsz meg a röhögéstől:)))Főleg ha jó kis köd van!
S31..jpg
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
Topik: Hochkar
2008.03.21. 11:32
Sziasztok!
A márc 17.hétfői napról 1 pár kép Hochkarról nem kevés mennyiségű hó esett;) Iszonyat jó volt szűzhavazni a pályák gyakorlatilag üresek voltak zéró sorbanállás!A pályák adottságait gondolom nem kell bemutatnom csak ajánlani tudom!Du. már csak az elszántabbak voltak a pályán de gyakorlatilag a nyomodat amin lejöttél már nem láttad!1 napra mentünk de abszolút megérte!A feket pálya a csúscsról a rossz látási viszonyok miatt le volt zárva!
Jó csúszást mindenkinek aki a hétvégét ott tölti!
ADR
S35..jpg
S20..jpg
S43..jpg
S66..jpg
S72..jpg
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2008.03.09. 20:24
Üdv!

Board vaxolás,javítás képekben is ha esetleg valakinek ez hiányzik a tetlegességhez;)
Kofix gyertya meggyújt odacsöpögtetni a sérülésre késsel eltávolítani a felesleget!
Vaxoláshoz nem túl forró vasaló lehetőleg határozott mozdulatokkal elteríteni az elötte rácsepegtetett vaxot!
Ne melegítsük túl a talpat tehát nehúzzuk át túl sokszor 1 helyen nem szépségveseny a felesleget úgy is eltávolítjuk!
Ezt követően dúrvább cipőkefével átkefézzük majd puha rongyal felpolírozzuk!
Röv. ennyi!
Tudom volt már róla szó de hátha valakinek ez is segít!
P1.jpg
P2.jpg
P3.jpg
P4.jpg
P5.jpg
P6.jpg
P7.jpg
P8.jpg
P9.jpg
P10.jpg
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2008.03.07. 22:21
Ma voltunk Stuhlecken nem tudok róla hogy bármilyen pálya zárva lett volna legfeljebb olyan amit szinte egyátalán nem használtak a jegesedés miatt!Délelött,sőt kora du.ig jó feltételek voltak de ez a csúcstól a 4 üléses felv. ig húzodó pályákra volt igaz!Tehát 1380m-től felfelé.Bár kevesen voltak azért a nap végére kopott a pálya rendesen!Fent a csúcson szél hideg jó hó lent meleg és nedves hó!Felvonóknál max 1 perc várakozás;)Ja és még reggel 8 kor is mentek a hóágyuk ezerrel!Du 16ó kor alsó parkoló +8 fok! De megérte;)
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
Topik: Präbichl
2006.03.15. 22:40
Jó választás volt Präbichl valóban nincs túl messze autópálya szinte végig,zéró sorbanállás jó vastag hótakaró még márc közepén is!Ha fúj a szél akkor fúj rendesen brutáli tud lenni de szép idő esetén gyönyörű a hely.Jó minőségű hó állandóan gondozott pályák.Präbichlerhof( Kép 1401.jpg) szállásnak tuti rögtön pálya mellett.
Kep-1231.jpg
Kep-1261.jpg
Kep-1381.jpg
Kep-1401.jpg
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2006.02.05. 12:38
Üdv Aral!
Erre gondoltam én is(ism.is ajánl.) mert sajnos már volt rossz tapasztalatom útvonaltervezőkkel kapcsolatban.
Előfordul hogy a "rövidebb hosszabb és bonyolultabb". Szar alsórendü tévesztős utakhoz volt már szerencsém úgyhogy inkább a hosszabb autókimélős és gyorsabb megoldást választom(minél több pálya amit takaritanak normálisan).
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2006.02.03. 22:48
Még 1 x köszöntem a infókat!Már nagyon várom igaz 4 napra megyünk ,de ezek szerint elég lesz bár én nehezen unom meg a pályákat általában.Egyszerű oda jutni?
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2006.01.24. 23:16
Köszi a beszámolót neked is yodacsoda!Ezt a ködös havazós pályát a nagy ismeretlenbe el tudom képzelni volt hozzá szerencsém kellő meredekséggel:)
ADR
12 élménybeszámolót írt
12
18 éve tag
2006.01.22. 15:27
Szia aral!
Ha visszaérkeztél és benézel ide megköszönném ha írnál Präbichl-ről,hogy milyen volt!Mi is mennénk márc12-től a Gasthof Präbichlerhof-ba.
Jónak tűnik a hely.Elöre is köszi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.