Múlt héten érkeztünk haza Nassfeldről. Egy rakás pénzt hagytunk ott de ezt nem panaszképpen írom - egyrészt szerencsére volt miből - másrészt ott ahol nem vacogsz este a szálláson , profi módon kezelt pályákon csúszkálhatsz, udvarias és segítőkész a pályaszemélyzet és nem utolsó sorban varázslatos a környezet , na szóval ott tényleg a pihenésről szólt az a néhány nap és azt gondolom nagyon megérte. Kezdőként is tudtam értékelni a számtalan pálya változatosságát- már amit a 3 nap alatt be tudtam járni - a csákányos felvonót, beülősöket , buborékot, Millenium Express-t, a gyakorlatilag nulla perc sorban állást. Még a Carniát is végigboardoztam! Csodaszép pálya gyorsabb és lankásabb szakaszokkal, erdei utakkal szóval igazi élmény az a több mint 7,5 kilométer. Valószínűleg nagymértékben befolyásolta a jó hangulatomat az is, hogy szikrázó napsütésben gyakorolhattam az élváltásokat - persze azért a jó időért meg is tettünk mindent este is és reggel is .. Első ausztriai síutam volt, fel is tette a lécet rendesen. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek