Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

alberto01 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.07. 17:26
A másik topicban írta valaki, hogy tele van ukránokkal meg oroszokkal, ami nem lenne baj, csakhogy állítólag taplók...
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.07. 12:05
Sziasztok!

Ténleg tele van paraszttokkal jasna? Aki már volt idén, írjon már véleményt. Köszi!
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.07. 12:03
Ténleg tele van parasztokkal jasna? Mi február 13-19ig megyünk lehet hogy ez lesz az tolsó sielésünk jasnán? Mondjuk ilyen ár érték arányba nem tudom milen alternatívák lehetnek. Talán szlovénia?
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.04. 11:32
Ahol két éve voltunk azt nem találtam meg, most a 2251-esbe megyünk. De a képek alapján elég jó ki lehet választani a szállást a limbán, nézd meg a belső képeket, meg az alaprajzot is, hogy milyen a ház elrendezése. Belső + külső képek + alaprajz alapján sztem olyan nagyot már nem lehet bukni. De ha leírod nekik mit szeretnél segítenek. Nekem pl ahova elösszőr akartam menni azt már lefoglalták, és küldtek helyette egy fényképekkel elátott listát hogy milyen alternatívák vannak még, és azok közül még jobbat is találtam mint az elöző :)
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.03. 23:54
Hát ha most kezdesz szállást keresni bajba leszel. A normális házak a limbánál iylenkor már sajnos elkelnek. Én már voltam egyszer jasnán két éve és idén is megyek februárban, leírom a tapasztalataimat hátha segít:

Szállás:

A pályaszállások véleményem szerint jók, csak már decemberben le kell őket foglalni, hogy az ember kedvére válogathasson az időpontokból. Az áruk, hát az mindenkinek egyéni szerintem kicsit drága legalábbis a következőhőz képest, amit mi is csinálunk: Limba.sk-n tud az ember foglalni magának szobát, esetleg egész házat Liptószentmiklóson (jasnától 10kmre van közvetlen kocsiút megy a páylára), a pályaszállás árának a töredékéért. És a házak közül a legtöbb kandallós igényes kis házikó.

Szolgáltatások:

Tökéletes sípályák, Jasna a nyugati pályák között is megálja a helyét. A parkolás sajnos nehéz. Készüljünk föl rá, hogy az autót az út szélén kell lerakni és sétálni kell egy keveset a pályáig. Mint említettem egy két sávos autóút visz a pályára, mely zord időjárás esetén jéggé fagy (hólánc mindenképp legyen és téligumi!!!), én a multkor nagyon sok koccanást láttam, főként magyarok koccoltak, szóval legyünk körültekintőek. Reggel fölfele, este lefele van dugó. Érdemes vagy zárás elött leindulni 20 percel a páyláról, vagy zárás után még teázni egy háromnegyed órát a büfékben, mert azt az időt amúgy is a kocsiban kéne eltölteni. De az autós dolgokat leszámítva, ténleg azt kell mondani egy jó terep, nincs szemét nem lopják a lécet, van sok büfé, és van egy hosszú erdős pály ami keresztbe átszeli az egész terepet ezáltal gond nélkül besíelhet az ember mindent. Remélem tudtam segíteni.
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.03. 23:38
Én is a Limba.sk-t ajánlom. Tisztán le van írva, hogy mit kell fizetni és azt, hogyan kell igazolni. Mi idén foglalunk ott másodszor remélem ezúttal is minden rendbe lesz. Én azért bízom a limbában, mert magyar CIB számlájuk van, ezért Te mint magyar ügyfél nekik adod az előleget. A másik, hogy szkennelve elfogadják az átutalási igazolást és nekem még aznap elküldték a foglalási szerződést. Az ilyen on-line dolgoknál mindíg figyelni kell sajnos. Amikor már belemennek olyanokba, hogy 40% helyett elég csak 30% az régen rossz. Azok a helyek jók, ahol korrektül le vannak írva a feltételek, és magyarul vagy angolul. Szerintem nagy tételű kár ért titeket ennél a amira.sk-nál (mondjuk 100ezer ft körüli), tegyetek rendörségi feljelentést, és ő nekik joguk van kikérni a szlovák hatóságoktól, hogy miylen cég vagy személy van a domain-hez rendelve, és akkor ha ez megvan akkor egy peres eljárásban vissza lehet követelni az összeget + kártérítést is. Remélem megszivatjátok valahogy a köcsögöt.
alberto01
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.03. 23:30
Mi tavaly elött ott foglaltunk egy tuti kis kandallós házat, minden rendbe volt, csak nem minden tulaj tud angolul dehát ez a legkissebb gond. Idén is ott foglaltunk már át is utaltam az előleget, és meg is küldték a szerződést. Normálisak, korrektek. Nekem nincs rossz tapasztalatom, remélem nem is lesz. Szerintem minden fiatalnak jó megoldás, mert k olcsón lehet szállást találni és minőségileg sincs próbléma. Remélem segítettem.

U.I.: Ha sielésre szeretnél időpontot foglalni, háááát, ilyenkor már igencsak be vannak telve a jó helyek szóval siess!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.