Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

makossy által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Lachtal
2012.02.27. 13:33
Sziasztok!
Némi információt szeretnék gyűjtögetni.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen sopping lehetőségek vannak Lachtalban. Sopping alatt kenyér, tej, zsömle ilyeneket értek :)
Előre is köszi
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
2011.01.27. 14:47
Sziasztok!

Febr. 4-én megyünk Les 2 Alpes-i csúszásra. Az lenne a kérdésem, hogy a kauciót az apartmanra, hogyan érdemes fizetni? Van lehetőség bankkártyás fizetésre is, de nem tudom, hogy azt levonják érkezéskor és távozáskor visszarakják? Vagy hogyan csinálják? Nem akarok oda-vissza utalgatással ezreket bukni. Vagy csak távozáskor vonják le, ha van káresemény? Vagy hagyjam a francba és kp-val fizessük? Illetve, hogy a település másik oldalán is van néhány pálya, azok milyenek? Van egy elég szép hosszú piros, érdemes azt az oldalt is kipróbálni? Köszi
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Nassfeld
2010.01.18. 15:19
Aztamindenit!
Erre nem igazán tudok mit mondani, csak annyit hogy nagyon hosszú még ez a két és fél hét mire én is eljutok ide!
Gyönyörű képek!
Csillagos ötös a fotósnak ;-)
Előzmény: (Koty 80483)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Nassfeld
2010.01.08. 14:06
Hááát ami azt illeti én a sötétpirosnál kicsit még sötétebbre itélném a Millenium alját, kicsit meredekebb is mint egy piros, de igazából a baj az szerintem, hogy nagyon alacsonyan van, nincs elég hideg napközben, és egyfolytában olvad/éjjel visszafagy, nappal hamar előjön a alsó jeges rész. De ennek a szakasznak is szerintem kizárólag csak az utolsó meredek letörés a nehéz része, amit a parkolóból is látni lehet. A többi kifejezetten klassz az első állomástól idáig. Lefelé lehet jönni, viszont ha azon akartok teljes hosszában lecsúszni, mind7 km-en azt nem javasolnám a kezdőknek. Ahhoz hogy oda eljuss, nem kék pályákon kell menni, és Az eleje se kezdőknek való. Pedig irtó nagy élmény ilyen sokat csúszni folyamatosan! :P
Előzmény: (Szitamon 77908)
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Nassfeld
2010.01.08. 14:01
Azt hiszem megválaszoltam a kérdésedet én is! Messze nem olyan a sorbanállás, mint mondjuk Hochkaron, vagy Stuhlecken. Szerencsére mindkettő helyen csak egy egy napot voltam. Nem lehet összehasonlítani ezeket a helyeket Nassfeld-del!
Előzmény: (gabecsq 78334)
makossy
6 élménybeszámolót írt
6
14 éve tag
Topik: Nassfeld
2010.01.08. 13:59
Tavaly (2009) februárban voltam egy hetet Nassfelden, ha jól tudom Karintiában éppen akkor volt síszünet az iskolákban, de nekem nem tűnt fel, hogy tömeg lett volna a pályákon. Szerintem elég nagy az egész síterep, simán eltűnik a sok ember ekkora területen. A lifteknél sem kellett sorban állni, maximum ilyen 3-5 percet, azt is csak egyetlenegy liftnél tapasztaltam (4 üléses Gartnerkofel lift Trögl-nől a félcső felé). De ez sem volt vészes. A reggeli Millenium Expresses tömeget, pedig simán elkerülheted, ha a parkolóból becsúszol léceken a pálya aljához, és akkor a másik oldalról mész be a lifthez. Itt lazán lehet 10-15 percet spórolni, nem kell tülekedni a traktoron sem. Csak jókor kell érkezni, hogy arra az oldalra tereljenek a parkolós fiúk és akkor nem is kell átsétálni sem, hanem szinte azonnal kezdődhet a napi móka. Ali várom már, hogy febr. 7-én ismét felcsatoljak :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.