Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kris61 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kris61
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2011.12.09. 13:49
Sziasztok!
Mi is sokat járunk Maribora, én ott tanultam meg síelni. Mi mindig a Hotel Areh mellett szoktunk parkolni és ott kezdjük a napot meg sokszor meg is szálltunk ott. Nem rossz a szálloda, asszem 3*. Itt mindjárt a Hotel alatt van egy bébipálya, ami ingyenesen használható. Mellette van egy kék pálya, ami a bébipálya után következő lépésnek tökéletes, főleg, hogy korongos lift van, ez szerintem kezdőknek jobb, mint a csákány.. Mellette a 16os piros pálya kicsit erősebb, de óvatosan le lehet csúszni rajta. Ennek a tetejéről lehet átmenni a 23-mas piroshoz, ami egy jó széles pálya, lehet rajt kanyarogni meg száguldani is. Mi leginkább ezeket a pályákat szoktuk használni, de a 15ös kékről lejjebb is lehet menni! Szerintem jó terep és nincs is messze, megéri elmenni.
Ja és ha dél körül/kicsivel utána mentek gyakran árulják a jegyüket a parkolóban az emberek, akik csak délelőttre mentek.
Jó síelést!
Kris61
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Topik: Präbichl
2011.12.08. 09:14
Sziasztok!

Nekem Präbichl a kedvenc síterepem. Szerintem nem csak tanulásra jó, mi kb haladó szinten síelünk és mindig jól érezzük magunkat ott. Ha balra mész fel a Grübl Quattroval ott lazább pályák vannak, de aki pl ugratgatni meg trükközni szeret, annak tudom ajánlani a 3-mas piros pályát, onnan ki tudsz csúszni az erdőbe, ahol vannak ugratók, szerintem igen jó az a rész is. Szintén erről az oldalról lehet kicsúszni a Weidtallift nevű csákányoshoz. Egy csúszásra az is jó szerintem. Ha jobbra mész fel a Polster Quattroval, ott vannak kicsit durvább pályák, de annyira nem vészes egyik sem. Egyedül a liftből kicsúszva az első lejtő meredek meg délutánra a teteje kicsit jeges, de óvatosan ott is le lehet jutni. Utána már mehetsz, amerre akarsz, mert van csomó lejutási lehetőség. Át lehet csúszni az öreg, együléses Polster Classichoz is. Ezen a pályán a szűzhó szerelmesei csúszkálhatnak. Tanulásra pedig ott van a völgyben az Arenalift, mellette pedig a gyerekek (és a felnőttek is:D) az erdőben kialakított pályán élvezhetik a síelést.
Mi mindig meg voltunk elégedve a pályákkal, a jegesedés néhol pedig szerintem minden pályán előfordul. Nincs nagy sorbanállás a lifteknél sem.
Hütte szempontjából a jegypénztár épületében lévőben szoktunk enni. Finomak a kaják és nem is drága.
Már esik a hó és ha minden igaz szombaton nyit, én ottleszek!
Üdv
Kris61
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2009.01.04. 10:52
Sziasztok!
Ha ezt a terepet néztétek ki magatoknak, akkor ne ide menjetek. Tegnap voltunk és borzalmasan jeges az egész.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
Kris61
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
Topik: Präbichl
2008.11.21. 16:33
Sziasztok!
Most láttam, hogy Prabichlben rendesen havazik. Lehet, hogy "kinyit" 29.-e előtt?
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.