Igen Hacsi, Ausztrián át megyünk, ez egyszerűbb, de majd holnap a srácokkal megbeszéljük bevásárlás közben. A mosogatógép tablettát megveszem én, majd adok Nektek, én fel tudom használni a maradékot itthon (nálunk a kerekes kútba is kell tabi...:)))
Jelenlegi időjárási, ill. útviszonok alapján az út 13 óra 54 perc 34 mp lesz, de egy-két percet tévedhetek, amit közbeiktatott sörözéssel meg lehet majd oldani. :))
Én egyszer mentem busszal (23 óra), egyszer kocsival (14 óra). Nyilván Szlovénia felé gyorsabb lesz az út. A lényeg, hogy 5 és 8 között érjünk oda, igaz jobb az 5 óra a biztos szállás miatt... Szóval igyekezzetek, mert lenyúljuk a jobb appartmanokat! :)
A pályák nagggyon jók, ha nem jegesek persze, (bár az léc élén kell síjjelni, ugyebár...)
A szállás is korrekt, csak - a franciáknál megszokottak szerint - elég szűkös. Mi is egy 6-os appartmant bérlünk négyen, így elviselhető.
Activity is jó ötlet!!! Így mi már nem is viszünk csak két pakli kártyát.
Már csak 2 nap, ujjjjjééééé! :)
Tájbi!
Ti Ausztrián keresztül mentek le Olaszba? Gondolom, Győrből úgy célszerűbb. Ha nem, akkor ütközhetnénk valahol a 6árnál, hogy együtt haladjunk.
Na, te veterán Puy-is! Mennyi idő lesz szerinted az út (jelenlegi időj. viszonyok alapján)?
Sokat kell majd várni az apartmanra (átadás, átvétel)?
És jóóóóóóó lesz????:)
ja, pókerkészlet mellé visszük az activity-t is.