Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

hjz770 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
hjz770
1 élménybeszámolót írt
1
21 éve tag
2003.02.12. 21:00

Hali mindenkinek,

Most voltam Tonaleban, a véleményem alapvetően nem sokban különbözik az előző emberekétől, sok, jó minőségű, de kicsit uncsi pálya, nincs erdő...Ponte di Legno jobban tetszett, romantikusabb környezet.

Viszont van itt vmi, amire mindenki figyelmét felhívnám!!!!!!!
Voltam egy-két helyen Olaszországban, és alapvetően nagyon jó véleményem van a szállásokról, viszont Tonaleban sikerült begyűjtenem az első negatív élményemet!
Szerintem átlagos áru (24e Ft) hatszemélyes apartmanra fizettünk be. Tonaleba érve 3 nem túl csilivili küllemű 11 emeletes kollégiumszerű épület egyikében kaptunk szállást, a hatszemélyes apartman alapterülete viszont max 42-43nm lehetett! ez annyit jelent, hogy volt egy nem túl nagy franciaágyas szoba (egy-két helyen szakadt tapéta), egy kb. 6nm-es luk egy emeletesággyal, egy nem túl nagy nappali kihúzható ággyal és étkezősarokkal...nagyon kényelmetlenül fértünk el, ráadásul ágynemű sem volt elég (a meglévő állaga sem volt fényes). Nem volt külön sítárolónk, hanem lakatokat kaptunk egy közös sítárolóba, egy járt egy apartmanhoz! Főzés közben rendszeresen kiment a biztosíték...Szóval a szállás színvonalával nagyon nem voltam elégedett, ajánlom mindenkinek, előtte alaposan érdeklődjön utána, pontosan milyen szállást is akar az utazási iroda eladni!!! (alapterület, szobák mérete stb.) Ha nem kap pontos válaszokat vagy fényképeket, minimum fogjon gyanút!
TonaleApartman.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.