Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szikszay által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szikszay
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
2016.03.23. 13:31
2016 március 12- 19 között voltunk Les 2 Alpes-ban. Az utazással kapcsolatban, hogy a Briancon - La Grave - Les 2 Alpes útvonalat minden táblán kihúzták, leragasztották, ezért megkézdeztük a Serre Chevalier-i információs irodában és ott is azt mondták, hogy kerülni kell. Ez Gap felé potom 160 kilóméter plussz útat jelentett, ami fölösleges volt, mert a Lac du Chmbon tavat az írásos, meg a szóbeli tiltások ellenére, délről megkerülve is el lehetett volna menni a célhoz.
Ami a pályákat illeti, bár jó sízőknek jó a La Fee rész, de a mind a fekete, mind a piros pályák hátránya az, hogy gyalogló kék pályában torkolnak. A haladó sízőknek a Diable rész az ajánlott, itt vannak a legjobb fekete (3) és piros (1) pályák. A baj itt is, akár a többi piros és fekete pályákkal, hogy nem tapossák le naponta, sőt két naponta sem.
Jó sízőknek mindenképpen élmény 1 nap a La Grave rész kipróbálása (leereszkedtünk a településig, 3550-ról 1400 ig) és legalább egy nap át kell menni az Alpe d Huez-be, ahol ki kell próbálni a leereszkedést a gyönyörű kilátást nyújtó Pic Blanc-ról (3300 m).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.