Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

barbuvar által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
barbuvar
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Topik: Tauplitz
2010.03.16. 16:53
Üdvözlet minden síbarátnak!

Tíz fővel (haladó sízők) voltunk a március 15.-i hétvégén ott. Sajnos egyikünknek sem jött be a hely. Olvastam, olastuk az utazás elött a forumos bejegyzéseket, de nagyon nem hittünk nekik. Tényleg egy kicsit gyengus a pályarendszer. Ez volt mindannyiunk véleménye. Persze, hogy örülnénk mi is, ha kis országunkban volna ilyen. Mellé nyultunk! Ennyi. A 2-es pálya alsó szakaszát (a felsőről nem tudok nyilatkozni, mert az valamilyen oknál fogva le volt zárva) meg kimondottan szivatásnak éreztük. Ilyen pályát nem szabadna piros szinnel jelölni, csak valmi túraútvonalnak menne el. A másik nagy szivatás a bérletekkel volt. A hotel igazgatója többszöri rákérdezésre is azt mondta, hogy a bérlet jó más sípályára is, konkrétan Altaussee-re is. Így hát utolsó nap átmentünk (útban hazafelé, +30 km), hogy majd ott síelünk egy jót. Aztán a kapuknál jött a pófára esés, amikor nem engedett át a beléptető rendszer. Telefonálás. A hotel igazgatólja elnézést kért, de őt is félrevezették.
Szerintem, szerintünk egy picivel több pénzért, sokkal jobbat lehet síelni más helyen Ausztriában.
Mindenkinek jó, balesetmentes sízést kívánok!
barbuvar
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
2008.01.28. 20:33
Üdvözlet minden síelőnek!

Tapasztalataim a januári francia utammal kapcsolatban.
Szállás: Valmeinerben, Odalys (lehet, hogy nem így kell írni) nevezetü apartman szállóban. Liliputi embereknek készítették. A hálószobában nem bírtam öltözködni, ki kellett mennem az előszobába. Az kicsi ágyak, nulla hangszigetelésű falak, stb. Az eljén kért kaució, amit a bankkártyámon zároltak, a szállás visszaadása után csak 6 nappal kaptam vissza. (Kártyát soha többet senkinek a kezébe nem adok.) A leltárnál vigyázni kell, mert az angol nem egyezik a francia nyelvü változatal.
Síterep: Hát a hegyek azok ott voltak. "Könnyű volt nekik." Kiválló sípályák. Minimális tárcsás felvonó. Vigyázat! Az ülős liftről enyhe időben fekete trutyi csuroghat le a ruházatra. Jól gondozott pályák. Hatalmas pályrendszer. Méreg drága büfék (2 dl tea 3,5 EUR).

Utazás: Nagyon messze van! Főleg busszal (20-24 óra)és rossz társasággal.

Társaság: Mindenki jól gondolja meg, hogy kivel utazik egy buszon, kivel fog egy szálláson lakni. Én a volt gimnáziumom szervezésére (R.A.E.G.)neveztem be. Gondoltam (emlékeimet felidézve)csak jó csapat gyülhet össze. Tévedtem. Kritákán aluli magatartások. Ebben élenjártak egyes kisérő szülők, kisérő "pedagógus" szülők. A busz vezetői is emlegetni fogják ezt a társaságot. A szálláson is letettük, mi Magyarok megint a névjegyünket.

Öszzefoglava.
A kedvező árú útra, jó időben, jó havon kisíelt hat napra, sajna a társaság általam és még egy jó pár ember számára elfogadhatatlan viselkedése rányomta a bélyegét.

"Mellékesen" a hely gyönyörű!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.