szia libella (Gábor) :)
sejtettem, ahogy a katalógusokat és a netet nézegettem, hogy nem igazán akad a kívánalmainknak megfelelő terep ennyiért. Ahogy olvastam a topicokat, elég sok helyen megfordultál már,hát hiszek neked. :)
Igaz, nem írtam a dátumot. Mi általában márc első második hetében megyünk síelni, mert ált. ekkor jó a társaságunknak az időpont a melóhelyek miatt. Ekkor már kifelé megy az ember a télből, ezért gondoltam úgy hogy olyan 800-1000 m. magasan, ahol az osztrák szállások nagy részét láttam, azért már olvadhat rendesen. Engem az ismerőseim első alkalommal Franciao-ba. cipeltek el, azóta is oda járok velük márc. elején, és kb. 60-70 e ft-ból megúsztuk + a kaja, de azt ált. nem számoljuk költségként, mert annak árát, ha nem megy el síelni az ember fia, akkor is elkölti. Szóval az időpont miatt, az esetleges olvadás miatt szerettem, szerettünk volna minél magasabban szállást találni, és azért pályaszállást, mert az ember elkényelmesedett a francia terepeken, amikor csak kilépsz a szobából, és szinte már csatolhatsz lécet, és csúszhatsz a felvonóhoz, vagy a nap végén a szálláshoz.
Ha mégis akadna vmi, hát szívesen veszem az infót. :)