Sziasztok!
Mathesz vagyok, most érkeztem haza külföldről és átolvastam a cimmel kapcsolatos megjegyzéseket. Először is tudatom mindenkivel, hogy nem azért nem jelentkeztem eddig, mert szégyelni valóm lenne, vagy sumákolok, mert sokkal egyszerübb lett volna ebben az esetben törölni az egészet, de nem tettem, mert nincs szégyelni valóm és azt hiszem egy ártatlan ákdozata vagyok olyanoknak, akik nem valók erre a honlapra.Álláspontjaimat az alábbiakban közlöm:
1. Dzsokisit. azaz "Faragó Bélát" nem ismerem. Először róla jan. 09-én hallottam, amikor jelentkezett hírdetésemre, tehát nem lehet igaz, hogy én őt átvertem egy dec. havi síeléssel.
2. Dzsokisi azt állítja, hogy én nem őt, hanem egy szervezőjét vertem át decemberben és a 02.21.-i megjegyzésében azt írja, hogy összeszedhetők a bizonyítékok. Nyomatékosan kérem, szedje össze és tegye nyilvánosságra, bebizonyítván ez által, hogy én egy szélhámos csaló vagyok. Ha ezt nem teszi meg, akkor a szélhámos csaló nem én vagyok, hanem ő. Egyébként decemberben én egy hétig beteg voltam és van korházi zárójelentésem, és egy hétig külföldön voltam, amiről szintén van bizonyítékom. Engem Dzsokisi nem hívott telefonon, mert nem is tudhatott rólam. Nagyon nagy a gyanum, hogy Dzsokisi vagy barátja, szervezője, összetéveszt valakivel. Az pedig szemenszedett hazugság, hogy nem volt vér a pucámban szólni, hogy nem megyek, és ők hívtak engem és akkor mondtam le az utat.
3. Ördögnek és Hunyadiee-nek üzenem: A történtek után, a síut befejeztével Lábszánkától csak az útiköltség 1/3-át kértem el, mivel úgy éreztem, hogy az egész út szervezéséért én vagyok a felelős ő nem tehet az esetről. és én ezt így véltem helyesnek. Az utiköltség 2/3 részét én és a fiam állta, aki szemrehányással illetett azért, hogy idegen, ismeretlen személyekkel tervezek ilyen jellegű utakat. Ördögnek még üzenem, hogy nem állhat fenn az, hogy "ha nem hívják, nem mondja le", mivel ez nem merülhetett fel.
4. A történet korrektségéhez hozzá kell tennem a következőket, ami, estleg összefüggésben állhat az esettel:
Október hónapban jelentkeztem " Macskesz " hírdetésére egy kapruni vagy egy zillertali síelésre. és jeleztem, hogy velük megyek. Néhány nappal indulás előtt megbetegedtem és felhívtam Macskeszt telefonon, arra már nem emlékszem hány nappal indulás előtt, és közöltem vele, hogy nem tudok elmenni.Sajnos írásos nyoma ennek nincs, mivel a lemondást nem írásban közöltem, postafiókján, attól tartván, hogy valamilyen módon nem értesül, inkább azt véltem bíztosnak , ha személyesen beszéljük meg. Ő ezt tudomásul vette és mivel nem kérdezte mi az oka, nem is közöltem. Hangsúlyozom : én hívtam őt, és nem ő engem. Annak ellenére, hogy tőlem független okoból kellett lemondanom az utat, lelkiismeretfurdalásom volt és nagyon megkönnyebbültem másnap, amikor a fórumon láttam, hogy Macskesz talált más embert helyettem. ( Ez csak egy saját következtetés a fórumon megjelent hozzászólásokból). A februári eset után az a gyanu merült fel bennem, hogy Macskesz, Dzokisi és Kriszti44 egy és ugyanaz a személy, mivel több közös megjegyzésük volt. Amennyiben tévedek elnézést kérek és megkövetem Macskeszt, és arra kérem, hogy ezt jelezze is, Ha nem teszi, akkor ő is hunyó. Mert ebben a szezonban csak két emberrel szerveztem síutat, Macskesszel novemberben és Dzsokisivel februárban. Hogy ki a Dzsokisi "szervezője", azt neki kell feltárnia és jelentkezzen bizonyítékokkal, ha van "vér a pucájában".
Mivel úgy gondolom ez a fórum nem ilyen jellegű témák közlését tűzte ki célul, az eset tanulsága miatt még egy ideig fennt hagyom, kb. egy hétig, utánna törölni fogom. A Mathesz jeligét továbbra is megtartom és ezen fogok esetleg megjegyzéseket írni, mert nincs szégyelnivalóm.
Mindenkinek jó síelést kívánok.
Mathesz