Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

tetlak.ors által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.02.24. 15:07
Idei tapasztalat és hát a következő telekre sem biztos, hogy jobb lesz a helyzet, úgyhogy íme egy tényleg rugalmas szálláshely:

http://www.jahorina.org/hotel/stanisic.php

Nemcsak színvonalas a hely és jól is főznek, de tényleg maximálisan rugalmasak is.
Ez egyébként a közvetítő iroda oldala, na őket nem különösebben érdekli, hogy fogsz-e tudni 5 métert csúszni, meg más szempontból sem voltunk általuk elbűvölve, úgyhogy érdemes a panziós családot direktben keresni (telefonszám nálam).
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.02.03. 11:31
Aha, személyes, itt próbálkozunk éppen valami pótcselekvéssel, várjuk a csodát : )
A helyiek mindig tele vannak kincstári optimizmussal, a csúszható 30 méterekre lapátolják veszettül a havat, de ha valami jégkorszak nem jön, itt már nem lesz síelés. Reggelre csinálnak valami sípályára emlékeztetőt, ami kitart vagy 1 órát, aztán csupasz föld az egész. A felvonók járnak.
Előzmény: (csabor 168646)
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.02.02. 23:03
Ebben a szezonban itt már nem nagyon lesz síelés, bár pár vállalkozó szellem még próbálkozik a sárban és latyakban. A liftek valószínűleg két dolog miatt járnak egyáltalán: hogy felvigyék a sétálgatókat a hegytetőkre és hogy jobban nézzen ki a "hójelentés", mert szegényeknek valami katasztrofális szezonuk lehetett.
Kár, mert a hely kiváló, csak nincs hó.
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.01.30. 10:58
Köszi a válaszokat!

Viszont az oldal szerint ma egy kivételével megint leálltak a liftek, bár van 25cm hó. Ha most jön az eső, meg a meleg, akkor végleg roló le.
Mit mondanak helyben, mire számítanak?
Előzmény: (pasity 168192)
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.01.28. 14:55
Elsősorban az hiányzik, hogy szerb/bosnyákon kívül sehol nincs meg semmi (vagy csak nagyon véleményes szinten) és az irodától is vegyesen jön bosnyák nyelvű itiner, Google Translate színvonalú szöveg és egyszer-egyszer korrekt mail is. Ajánlották például, hogy egyeztessünk az angolul beszélő szállástulajjal, na ő egy szót nem tud semmilyen nyelven, az iroda meg tökéletesen rugalmatlan.
Ha nem lenne ott az 50% foglalónk, még jól is szórakoznék rajta : )
Előzmény: (Pulmy 168184)
tetlak.ors
6 élménybeszámolót írt
6
11 éve tag
2014.01.28. 14:29
Szombaton indulnánk egy hétre, 50% előleget már lehúzott a jahorina.org mögötti iroda, úgyhogy mi is elég rendszeresen frissítjük az előrejelzéses oldalakat : ) Örülnék neki, ha valaki tudna segíteni, mert sajnos semmiféle délszláv nyelven nem beszélünk, más nyelveken meg valami botrányos a "kommunikáció".
Lehet arról tudni valamit, hogy a jövő hétre mire számítanak? A meleg és az eső mennyire fogja lekapni a mostanában leesett havat?
Más pályák (Bjelasnica, esetleg Kupres) mennyire jelenthetnek alternatívát, azokon lesz hó?
Illetve visszaválthatóak-e a síbérletek Jahorinán?

Meg még annyit, hogy bármilyen változtatást szerettünk volna, nekünk folyamatosan áprilisig tartó telt házat kamuznak, ehhez képest nyilvánvaló (látszik a webkamerákon), hogy alig van valaki.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.